Зареждане

Петте най-брутални левачки в UFC

Петте най-брутални левачки в UFC
Публикувано на: Октомври 25, 2017 в 10:00 ч
 
 Conor McGregor притежава една от най-известните левачки в днешно време - ударът му е не само тежък, но и изключително прецизен, като с него успява да поваля един след друг своите опоненти.
 
В следното видео ще видим още 4 състезатели, които притежават най-опасните левачки UFC.
 
Интересното при левичарите е, че при тях всичко е наобратно и това, което би сработило за побеждаването на някой, който си служи повече с дясната ръка, не би подействало в случай, че опонентът обича да поваля с леви удари.
Това е и причината много от бойците в наши дни да сменят постоянно стойката по време на среща, за да объркват своя противник.
 
Един от най-сериозните бойци, коментирани във видеото, се оказва бившия шампион в полусредна категория на UFC Robbie Lawler, за когото с интерес неговият треньор коментира, че дори не е левичар. Въпреки всичко обаче, той си служи често с леви удари, за да надвива опонентите си. Най-добрата част от това да си десничар и да си служиш еднакво добре и с лявата ръка е, че можеш да я използваш като водещо кроше например, след което да последват още няколко брутални удара.
 
Други топ гладиатори споменати във видеото са новия кикбоксьор в UFC Gokhan Saki, боецът в средна категория Derek Brunson, както и Jimi Manuwa, който също обича да си служи с леви крошета.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес