Зареждане

Завръщането на Конър Макгрегър засенчи UFC 284

Завръщането на Конър Макгрегър засенчи UFC 284
Публикувано на: Февруари 11, 2023 в 00:00 ч
Този уикенд Ислам Махачев ще проведе първа защита на шампионския пояс на UFC в лека категория.

Негов съперник е Александър Волкановски, който е шампион в категория перо. "The Great" заема първото място в ранглистата на UFC, независимо от категорията. Галавечерта е наистина интересна, но за съжаление нямаше много реклама.

Това доведе до критика към UFC от страна на Махачев. Дейна Уайт отвърна и сподели, че Махачев живее в Дагестан и си няма понятие от бизнес. Факт е, че събитието не беше рекламирано като хората, въпреки че ще видим бой, който рядко може да се организира.

Махачев може да победи най-опасния боец в промоцията, а Волкановски може да стане двоен шампион. Вниманието към събитието е голямо, но има човек, който реши да открадне славата на Махачев и Волкановски. Този човек е Конър Макгрегър.


Ирландецът не се е състезавал от година и половина, но остава голямата суперзвезда на UFC. Всяко събитие, свързано с ирландеца, е от голям интерес. В края на краищата той не е забравен.

Малко преди събитието UFC 284 гръмна още една новина – Конър се завръща официално, и то в най-интересния формат. Бившият шампион ще участва в шоуто The Ultimate Fighter като треньор, а на финала ще се бие с Майкъл Чандлър.

И сега, на всяка пресконференция, президентът на UFC Дейна Уайт отговаря на безкрайни въпроси за Макгрегър. Къде и кога ще се проведе битката между ирландеца и Чандлър, какво очаква от тази битка, какво става с допинг тестовете ?


Всеки се интересува от Конър, а не от основната битка на предстоящия турнир. Засега завръщането на ирландеца просто засенчва основното събитие в кариерата на Махачев и Волкановски.

Двамата може да са на върха в момента от гледна точка на спорта, но въпреки това не могат да засенчат Макгрегър. Най-интересното е, че не само феновете, но и професионалните бойци нетърпеливо очакват завръщането на Конър.

Златните дни на Макгрегър като спортист отдавна са отминали, но той все още е обичан и очакван. Макгрегър успява да остане главната звезда дори когато губи - той просто има такъв талант.

И докато всички би трябвало да говорят за Махачев и Волкановски, то Макгрегър и неговото завръщане ги засенчи. Цялото внимание и шум се прехвърли върху ирландеца, въпреки че ще гледаме една от най-интересните битки в последните години.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес