Зареждане

Да те прегазаят, но да молиш за реванш! Колко нагъл е Конър Макгрегър ?

Да те прегазаят, но да молиш за реванш! Колко нагъл е Конър Макгрегър ?
Публикувано на: Ноември 24, 2022 в 00:00 ч
Суперзвездата Конър Макгрегър явно се страхува, че след поредица от поражения и дълга почивка ще бъде напълно забравен.

Вижте още - Макгрегър към Хабиб: Да направим реванш! Не се страхувам от теб!

Ирландецът отдавна не се е бил, но е по-активен от всякога в социалните мрежи. Демонстрацията на физическа форма, отговорите на въпроси от абонатите и обещанията за спечелване на шампионския пояс вече са омръзнали на хората. Това кара Конър отново да се обърне към предизвикателствата към останалите.


Този път Конър реши да подразни големия си враг Хабиб Нурмагомедов. Както обикновено при него, ирландецът се опита да го удари на най-болезнено място.

"Аз се бия! Планът на баща ти никога не е завършен, защото ти се отказа и избяга, братко. Бог да те благослови. Все още съм тук, ако искаш да го направим отново. 

Но страхът ви от поражение означава, че вече сте загубили. Бягайте от него, колкото искате.

 Всички губим в крайна сметка. Смъртта ще ни вземе всички. Не се страхувам от нищо друго освен от Бог.", написа Макгрегър по адрес на Хабиб.

Макгрегър знае къде да удари. Темата за смъртта на Абдулманап Нурмагомедов остава най-болезнената за Хабиб. Нищо чудно, като се има предвид мястото, което Нурмагомедов-старши зае в живота на "The Eagle". В крайна сметка Абдулманап беше не само баща за Хабиб, но и треньор и най-добър приятел.


Преждевременната смърт на великия наставник беше тежък удар за Хабиб. Дори сега, когато Нурмагомедов говори за баща си, изражението му се променя. Ето защо Макгрегър, за когото няма нищо свято, реши да напомни за Абдулманап.

Бащата на Хабиб наистина искаше синът му да окачи ръкавиците си с красив рекорд от 30-0 в ММА. На Хабиб липсва тази цифра и му трябва само още 1 победа. Хабиб реши да се оттегли през 2020 година, след като победи Джъстин Гейджи. Нурмагомедов си тръгна със сълзи на очите.

Тогава звездата от Дагестан обясни, че е обещал на майка си да остави спорта. Неговата майка не иска боецът да продължи да се състезава без баща си. И въпреки всички опити и финансови обещания на Дейна Уайт, дагестанецът спази обещанието си и не се върна в октагона.


Сега Конър се опитва да го вкара там. Намеците за бащата и „страхливостта“ на Хабиб са евтин трик, за да се опитате да направите най-голямата битка за пари в живота на Макгрегър. Завръщането на Хабиб за втората битка с ирландеца би било най-важното спортно събитие за годината.

Макгрегър, Уайт и Нурмагомедов могат да направят невероятни пари! Конър не спира с опитите да ядоса Хабиб, така че той да реши да се върне в спорта в името на отмъщението над приказливия ирландец.


Дори Нурмагомедов да иска да наруши обещанието си, няма спортен интерес към реванш за него. През 2018 г. Нурмагомедов откровено прегази ирландеца, докато не го принуди да се предаде в четвъртия рунд.

Оттогава Макгрегър е деградирал толкова много, че дори настоящият Хабиб ще го смаже за по-малко от 2 рунда. Но е най-добре просто да игнорирате Макгрегър. Той отдавна се превърна в безпринципен човек, готов на всичко, за да влезе в заглавията.

Макгрегър не се свени да използва всякаква помия, за да постигне своето. Бащата на Хабиб даде ценен урок по човещина на ирландеца, но той не разбира от такива неща. Абдулманап покани Макгрегър в Дагестан и сподели, че му прощава и е готов да се помирят, въпреки че Конър го обиждаше.

За съжаление явно деградацията на Макгрегър като боец и човек ще продължава. Да, той е милионер, но какво са парите, ако нямаш принципи и молиш за реванш човек, който те е прагазил и унизил пред света ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес