Зареждане

Макгрегър към Хабиб: Да направим реванш! Не се страхувам от теб!

Макгрегър към Хабиб: Да направим реванш! Не се страхувам от теб!
Публикувано на: Ноември 22, 2022 в 00:00 ч
Конър Макгрегър предложи реванш на Хабиб Нурмагомедов.

Дагестанската звезда гостува в Торонто, където проведе публично събитие и говореше по доста теми. Нурмагомедов не пропусна да се похвали, че в момента неговите бойци държат титлите в лека категория на UFC и Bellator.

Бившият шампион на UFC в лека категория реши да използва известен цитат на Макгрегър. В миналото Конър не спираше да говори, че е в UFC, не просто да се бие, а да превземе върховете. Нурмагомедов сподели, че той и неговите хора превзеха върха.

Явно Конър не беше доволен от това изказване и предложи реванш на своя враг.

"Аз се бия! Планът на баща ти никога не е завършен, защото ти се отказа и избяга, братко. Бог да те благослови. Все още съм тук, ако искаш да го направим отново. 

Но страхът ви от поражение означава, че вече сте загубили. Бягайте от него, колкото искате. 

Всички губим в крайна сметка. Смъртта ще ни вземе всички. Не се страхувам от нищо друго освен от Бог.", написа Макгрегър по адрес на Хабиб.

Хабиб и Макгрегър се биха през октомври 2018 година. Тогава Нурмагомедов събмитна Макгрегър в битка, която стана най-продавана в историята на UFC. Две години по-късно Хабиб обяви, че се оттегля от ММА, а Макгрегър продължава да се състезава.

Нурмагомедов е категоричен, че никога повече няма да се бие в клетката. За съжаление няма да видим втори епизод на тази вражда, която явно ще продължи докато двамата са живи.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес