Зареждане

Израел Адесаня намачка Логан Пол в настървена тренировка

Израел Адесаня намачка Логан Пол в настървена тренировка
Публикувано на: Юни 7, 2023 в 00:00 ч
Израел Адесаня току-що спечели първата победа със събмишън в кариерата си... защото звездата на UFC накара Логан Пол да се предаде по време на ожесточена тренировка!

Пол тренираше с Израел, шампион в средна категория на UFC, и най-добрият боец в организацията, Александър Волкановски в Пуерто Рико, където двамата шампиони помагаха на превърналия се в боксьор YouTub-ър да усъвършенства уменията си в ММА.


По всичко личи, че това е било унизително изживяване за Логан... но какво можеш да очакваш, когато се изправиш срещу двама от най-опасните бойци в бойните спортове?

Във видеото от една от тренировките Логан е в доминираща позиция на Адесаня и се бори настървено, докато Адесаня методично го поставя в триъгълник, принуждавайки инфлуенсърът да се предаде.

Въпреки това Логан изглеждаше доста доволен от опита казвайки: "Почти се справих!" с широка усмивка на лицето си.
 
Това е била доста трудна тренировка за Пол, който казва, че Израел, който е по-известен с невероятно прецизните си удари, отколкото с играта си на земя, му е помогнал да се научи и да удря с крака.

Логан, който е бил борец в гимназията, е проявявал интерес към ММА в миналото, а брат му Джейк наскоро подписа договор с PFL.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес