Зареждане

Ислам Махачев иска Конър Макгрегър през септември

Ислам Махачев иска Конър Макгрегър през септември
Публикувано на: Май 18, 2024 в 02:00 ч
Ислам Махачев, който ще дели октагона с Дъстин Порие след две седмици и половина, е готов да направи битка срещу Конър Макгрегър. Махачев ще се бие с Порие в Ню Джърси в началото на юни. Конър от своя страна ще се бие с Майкъл Чандлър в Лас Вегас в края на юни. Ако Ислам и Конър спечелят битките си, тогава Махачев е готов за битка с ирландеца през септември.

В миналото "The Notorious" често обиждаше дагестанеца и го наричаше продукт на кръвосмешение. Дагестанеца не му оставаше длъжен и такава битка би привлякла интерес. Враждата на Конър с дагестанците датира още от 2018 година, когато той се би с Хабиб Нурмагомедов и загуби със събмишън. Оттогава загубата не му дава мира и той често ги критикува и обижда.

Махачев държи титлата в лека категория. Това е пояс, който Макгрегър спечели през 2016 година, но отказа да го защити и му го взеха. 

"Защо не ? Би било глупаво да откажа това. Разбира се, че ще се бия с Конър Макгрегър. Кога ще бъде следващата ми битка след Порие ? Октомври, ноември ? Бих могъл да се бия с Макгрегър през август или септември. Този човек не е същият като преди. Не искам да говоря лошо за него, но всички го знаят. 

Конър не е същият, какъвто беше преди. Да, когато се би с Хабиб Нурмагомедов, той беше в добра форма. Конър беше боец от високо ниво, но сега, след злоупотреба с алкохола, той вече не е същият Макгрегър.“, каза Махачев в подкаста Pound 4 Pound.

Това определено би била голяма битка за пари. Враждата между ирландеца и дагестанците ще пламне отново. Ако Конър бие Чандлър, тогава UFC вероятно ще им организират двубой.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес