Зареждане

Хабиб Нурмагомедов тренира усилено в лагера на Махачев

Хабиб Нурмагомедов тренира усилено в лагера на Махачев
Публикувано на: Май 26, 2024 в 01:00 ч
Легендата на UFC Хабиб Нурмагомедов сподели ново видео в социалните мрежи, в което тренира сериозно. Това предизвиква вълнение сред феновете, особено след последните коментари на Конър Макгрегър за възможно завръщане на дагестанеца. Бившият шампион в лека категория сложи край на непобедената си кариера през 2020 г. с победа над Джъстин Гейджи.

По онова време семейството му настояваше той да се оттегли след смъртта на баща си Абдулманап. Наскоро споделените снимки и видеа, в които Нурмагомедов изглежда във форма, идват от тренировъчния лагер на съотборника му Ислам Махачев. Махачев ще се бие следващата седмица на UFC 302 в Ню Джърси, САЩ. Негов съперник е Дъстин Порие.

Откакто се пенсионира през 2020 г., Нурмагомедов сякаш се отдалечава все повече и повече от завръщане в октагона. Миналата година той дори заяви, че ще се откаже напълно от ММА. Хабиб се съсредоточи върху обучението на бойци, включително братовчед си Усман Нурмагомедов, и управляваше ММА лигата Eagle FC.

В края на миналата година той обяви, че напуска спорта завинаги, защото иска да прекарва повече време със семейството си. Но оттогава той не спира да показва, че тренира във фитнес зали със съотборници. Той дори отлетя до Америка, за да подкрепи своя добър приятел Махачев в битката му срещу американеца.

"Орелът" сподели видео в социалните медии, което го показва по средата на интензивна тренировка. Прави лицеви опори и удря боксова круша. Нурмагомедов присъства открито на тренировъчния лагер на Махачев за първи път от спечелването на титлата през 2022 година.

В момента Хабиб има проблеми с данъчните в Русия и дължи над 3 милиона долара. Това кара Макгрегър да вярва, че дагестанеца ще се завърне в ММА, за да изкара някой лев. Това обаче е мнението на ирландеца, което може и да не отговаря на истината. Не е ясно дали Нурмагомедов наистина ще се върне в октагона. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес