Зареждане

Алекс Перейра: Не искам Магомед Анкалаев, защото е скучен

Алекс Перейра: Не искам Магомед Анкалаев, защото е скучен
Публикувано на: Юни 17, 2024 в 02:00 ч
Съгласието на Алекс Перейра беше необходимо, за да може Иржи Прохазка да се бие за титлата в полутежка категория. Защо обаче бразилският шампион предпочете него пред Магомед Анкалаев ?

Разбира се, това се подозираше през цялото време, но когато погледнете победната серия на Магомед Анкалаев, просто трябва да се чудите. Десет поредни победи и само 1 загуба в кариерата. 
Магомед не обича да губи и неговата серия трябва поне да внушава уважение. Според много фенове Анкалаев заслужаваше битка за титлата преди Прохазка.

Не такова беше мнението на Дейна Уайт и Перейра. Само преди дни беше обявен реванш между Перейра и Прохазка, който ще оглави UFC 303 в края на месеца. "Poatan" вече има една победа над Иржи, но реши да му даде втори шанс. Защо го прави ? Прави го, защото Прохазка е атрактивен, а Анкалаев скучен боец, който никой не иска да гледа.

„Анкалаев е човек, който има два много лоши и негледаеми мача зад гърба си. Да го гледаш как се бие е скучно. Затова смятам, че не е нужно да споменавам името му. Особено когато ми предложи да се бия с него през октомври в Абу Даби. 

Воинът винаги трябва да се бие, а не когато му е удобно. Прохазка е различен в това. Хората се наслаждават на битките му и той не се страхува да приема предизвикателства. Нямаше какво да решавам в избора между двамата.“, каза Перейра пред AG Fight.

Съгласни ли сте с Перейра ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес