Зареждане

Хавиер Мендес: Ислам Махачев няма да загуби до края на кариерата си

Хавиер Мендес: Ислам Махачев няма да загуби до края на кариерата си
Публикувано на: Юни 15, 2024 в 12:00 ч
Ислам Махачев има 14 поредни победи и е само на две от изравняването на рекорда, поставен от Андерсън Силва. Ако всичко върви добре, той ще го подобри. Такова е мнението на Хавиер Мендес, който е мениджър на дагестанеца. Мендес вярва, че Махачев няма да допусне загуба до края на кариерата си в спорта.

Да запишеш такава серия от победи в UFC е дело на истински шампион. Подобно нещо успяват само наистина изключителни бойци и Ислам Махачев е един от тях. Дагестанският боец победи Дъстин Порие на UFC 302 в Ню Джърси и впоследствие обяви, че би искал да премине в полусредна категория.

Ако обаче не му бъде позволено, което все още не изглежда така, той ще се изправи срещу следващия претендент в класирането, който в момента е Арман Царукян. Нека си припомним, че това би било реванш, защото Махачев вече веднъж победи Арман в миналото. А според Мендес, Махачев може да го победи и втори път.

„Ние не подценяваме Царукян, той е добър боец. Стиловете правят битките и Махачев може да бъде спрян само от някаква неконтролируема буря, която само Джъстин Гейджи създава. Не виждам кой може да победи Ислам в лека категория. Причината феновете да обичат Ислам толкова много е, че той поема повече рискове. Той прави неща, които Хабиб Нурмагомедов не би си позволил. Ислам няма да загуби до края на кариерата си.", каза Мендес.

Ще успее ли Махачев да си тръгне от спорта без нова загуба ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес