Зареждане

Тацуро Тайра победи Алекс Перес и остана непобеден

Тацуро Тайра победи Алекс Перес и остана непобеден
Публикувано на: Юни 16, 2024 в 07:43 ч
Тацуро Тайра успя да се справи с Алекс Перес и остана непобеден.

Японската звезда и Перес оглавиха събитието UFC Vegas 93, което се проведе в Лас Вегас. Битката им беше в категория муха и приключи във втория рунд. Тайра успя да се качи на гърба на Перес, след което го събори на земята. При падането Перес си огъна коляното и се контузи. Това принуди Хърб Дийн да спре битката в 3-тата минута на 2-рия рунд. Така Тайра спечели с технически нокаут.

В първия рунд Перес беше по-активният боец. Той вкара повече удари и пресираше японеца, който търсене клинча. Алекс вкарваше повече удари, но по-чистите бяха за Тайра. В края на рунда японеца бръкна в окото на Перес и битката беше спряна. Алекс продължи да се бие и събори Тайра на земята. Перес вероятно спечели рунда със събарянето и активността си. 

Още в началото на втория рунд Тайра пак бръкна в окото на Перес. Дийн спря битката и предупреди японеца, че ще му вземе точка. Битката беше подновена и Тайра събори Перес на земята. Алекс опита да се изправи, а Тайра му скочи на гърба. Тацуро започна да удря Перес, след което се изви и го принуди пак да падне на земята.

При падането Алекс си огъна коляното и вероятно скъса връзки. Той изкрещя от болка, а Хърб сложи край на битката. Така Тайра записа 6-та поредна победа в UFC и вече е с рекорд 16-0 в ММА. Перес от своя страна пак се връща към загубите. Тайра си пожела шанс за титлата в дивизията.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес