Зареждане

Джон Джоунс: Ще се скъсам от смях, ако Аспинал падне от Блейдс

Джон Джоунс: Ще се скъсам от смях, ако Аспинал падне от Блейдс
Публикувано на: Юни 15, 2024 в 18:00 ч
Джон Джоунс не е впечатлен от Том Аспинал, който е временен шампион в тежка категория. В последните 8 месеца Аспинал не спира да иска битка с "Bones", който е безспорен шампион. За негово съжаление Джоунс е категоричен, че ще се бие със Стипе Миочич. Това принуди UFC да действат и те принудиха Том да брани временната си титла.

В края на следващия месец Аспинал ще направи реванш с Къртис Блейдс. Двамата се биха преди няколко години и Том загуби с технически нокаут. Тогава той получи контузия в коляното и загуби за 15 секунди. Сега Джон Джоунс решил да гледа повторение на тази битка и вярва, че "Razor" доминирал над Аспинал.

"Bones" пише, че контузията била най-хубавото нещо, което могло да се случи на британеца. Джон вярва, че Блейдс може да нокаутира Аспинал:

"Гледах битката му срещу Къртис по-рано днес. За първи път я гледах, ако трябва да съм честен. Блейдс сритваше задника на вашето момче. Контузията в коляното беше най-доброто, което можеше да се случи на Аспинал. През годините се научих никога да не залагам срещу американски борци. Ще се скъсам от смях, ако Том накрая загуби от Блейдс. Гледайте битката между двамата. 

За краткото време, в което продължи, Том загуби почти всяка размяна. Къртис докосваше неговата брадичка от момента, в който битката започна. Казвам ви, момчета, изучаването на битки е една от големите ми силни страни. Няма да се изненадам, ако Къртис спечели с нокаут или граунд енд паунд.", написа Джоунс в X.

Съгласни ли сте ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес