Зареждане

Тръмп: Хабиб поиска да спра войната Русия - Украйна! Ще го направя

Тръмп: Хабиб поиска да спра войната Русия - Украйна! Ще го направя
Публикувано на: Юни 17, 2024 в 02:00 ч
В началото на месеца в Нюарк се проведе турнирът UFC 302, в основното събитие на което Ислам Махачев удуши Дъстин Порие в петия рунд и защити колана в лека категория за трети път. Един от почетните гости на турнира беше кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп. След събитието Тръмп размени няколко реплики с Хабиб Нурмагомедов, който беше в ъгъла на Махачев.

Камерите записаха разговор между Тръмп и Хабиб за ситуацията в Палестина. Бившият шампион на UFC поиска от Тръмп да спре конфликта, а Доналд обеща да го направи. Както може да се съди по думите на Тръмп, това не е единствената геополитическа ситуация, за която говориха спортистът и бившият президент. 

По време на разговор с Логан Пол в подкаста Impaulsive Тръмп каза, че са обсъдили възможността за разрешаване на ситуацията в Украйна.

„Хабиб ми каза: „Надявам се, че можеш да спреш това, защото трябва да сложим край на войните.“ Той е толкова умен, че го разбира! Той беше и, мисля, все още много добър приятел с президента Путин. Но той каза, че трябва да спрем конфликта и това е вярно. И мисля, че ще спра това, ако ме изберат за президент. Веднага след изборите, ако спечеля, ще се погрижа този конфликт да приключи бързо. 

Ще го спра още преди да встъпя в длъжност. Говоря за Русия и Украйна. Толкова много хора умират. И мисля, че е страхотно, че Хабиб дойде при мен с това и каза: "Трябва да спрем конфликта." Хабиб е много умен човек, много интересен човек.", каза Тръмп.

Тръмп не спомена думите на Хабиб за Палестина, така че е възможно той и Хабиб да не са се разбрали по време на диалога в шумната, претъпкана зала Prudential Center. Хабиб явно говореше с политика за ситуацията в Газа, а Тръмп вероятно помислил, че говори за отношенията между Русия и Украйна.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес