Зареждане

Джон Аник: Шон Стрикланд трябва да чака шанс за титлата

Джон Аник: Шон Стрикланд трябва да чака шанс за титлата
Публикувано на: Юни 8, 2024 в 00:00 ч
Коментаторът на UFC Джон Аник вярва, че Шон Стрикланд без съмнение е спечелил още една битка за титлата след триумфа си над Пауло Коста.

В подглавната битка за вечерта на UFC 302, Шон победи Коста с решение след битка от пет рунда. Двубоят не впечатли като динамичност, но поне се проведе на високо темпо. Стрикланд обяви, че сега планира да изчака още една битка за титлата толкова дълго, колкото е необходимо. Аник е съгласен с отношението на Стрикланд и похвали "Тарзан" за многократните му услуги към UFC:

Аник вярва, че Шон заслужава шанс и го призова да чака:

"Мисля, че се би страхотно. Можеше да чака шанс за титлата, но не го направи. Някой правил ли е повече услуги на UFC от Шон Стрикланд ? Битката на вечерта срещу Насурдин Имавов, битката на вечерта срещу Абус Магомедов. И в двата случая той играеше играта на UFC, точно както когато заложи своя номер 4 в ранглистата, за да се изправи срещу Алекс Перейра, когато никой не искаше да се бие с него на UFC 276. 

Така че, ако някой заслужава да чака 12 месеца след доминирането на Коста, то това е Стрикланд. В никой друг спорт не е така, както в ММА. В ММА трябва не само да побеждаваш, но и да радваш зрителите. Знам, че това не беше битката, която очаквахме. 

Мислех, че ще бъде "Битката на вечерта". Когато се говори за Шон, то хората говорят за личността му, а не за неговите умения. Мисля, че трябва да говорим за неговите умения и следващата му битка трябва да е за титлата.", сподели Аник.

Трябва ли Шон да получи шанс за титлата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес