Зареждане

Израел Адесаня иска реванш с Шон Стрикланд

Израел Адесаня иска реванш с Шон Стрикланд
Публикувано на: Октомври 5, 2024 в 08:00 ч
Израел Адесаня (24-4 MMA, 13-4 UFC) загуби колана си в средна категория по шокиращ начин от Шон Стрикланд през 2023 г. и оттогава не е получил реванш. Когато бившият шампион получи възможността да спечели титлата през август тази година, тя дойде срещу Дрикус Дю Плеси, тъй като той беше взел колана от Стрикланд в началото на годината.

Адесаня иска да се завърне в клетката и планира да направи реванш с американеца. Израел смята, че е поел най-тежките удари с Шон и той няма с какво да го заплаши. "The Last Stylebender" иска да си уредят сметките, защото знае, че може да го победи във втора битка. Ето какво каза още Адесаня пред JRE MMA Show:

„ Искам Стрикланд, определено. В тази битка не бях аз. Отново, не се оправдавам. Това беше неговата седмица и всичко останало. Тогава беше неговото време, нека го има. Но аз определено знам какво мога да направя. Поех най-добрите му удари и просто знам, че мога да победя този човек. Знам какво мога да направя. Битката с Шон не е подобна на тази с Перейра, където печелех. 

В битка с Шон, определено знам какво мога да направя с този човек. Ще видим какво ще се случи с него и Дю Плеси. Стрикланд беше близо до победата. Това беше жестока битка. Ще видим. Харесва ми усещането да не знам с кого ще се бия в следващата ми битка. В момента си почивам. Ще започна да тренирам.”, каза Адесаня.

Искате ли реванш между двамата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес