Зареждане

Жозе Алдо отказал милиони, за да остане в UFC

Жозе Алдо отказал милиони, за да остане в UFC
Публикувано на: Октомври 6, 2024 в 00:00 ч
Жозе Алдо, едно от най-големите имена в историята на UFC, имаше възможността да направи много повече пари с други организации. Но той избра да продължи кариерата си в UFC. Чисто защото все още мечтае за втора титла. За Алдо не става въпрос за парите, а за славата.

По време на интервю за ESPN, Алдо каза, че е получил оферти от няколко организации, които са му предложили много повече пари от UFC. Но той не се интересуваше от това. Жозе мечтае да спечели титлата на UFC в още една категория. Това явно за него е по-ценно от милионите.

„Моята мечта винаги е била да бъда шампион на UFC. Това винаги е била крайната ми цел. Искам да държа тази титла още веднъж. Други организации излязоха с предложения, понякога с три пъти повече пари, но това няма значение. Решен съм и чувствам, че мястото ми е тук, в UFC.”, каза Алдо.

След няколко часа Алдо влиза в клетката на събитието UFC 307, което ще се проведе в Юта. Този път той се изправя срещу Марио Баутиста, изгряваща звезда в категория петел. Това ще бъде вторият пореден път, когато Алдо се изправя срещу млад и гладен боец.

Със своя опит и решителност, Жозе е решен да се докаже отново.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес