Зареждане

Дана Уайт критикува представянето на О'Мали в UFC 306: Изглеждаше скован

Дана Уайт критикува представянето на О'Мали в UFC 306: Изглеждаше скован
Публикувано на: Септември 16, 2024 в 08:48 ч
Дана Уайт разкритикува Шон О'Мали след неубедителното му представяне срещу Мераб Двалишвили.

Двалишвили доминираше над О'Мали, за да спечели с единодушно решение и да стане шампион на UFC: 49-46, 48-47 и 48-47. Мераб осъществи няколко успешни сваляния, за да изчерпи енергията на О'Мали, което намали ударите му. "Suga" нанасяше много малко удари, като често се оказваше на земята през по-голямата част от двубоя. 

В последния рунд О'Мали все пак намери успех с атака в тялото. Статистиката показва, че Шон е нанесъл само пет от десетте си значими удара във втория рунд. Този брой леко се увеличи, когато в четвъртия рунд той успя с шест от деветте си значими удара. След края на битката О'Мали е нанесъл само 47 значими удара. В същото време Мераб нанесе 82 удара. 

Реакция на Уайт

Това обаче не беше достатъчно за О'Мали, който претърпя втората си загуба в UFC. О'Мали имаше големи планове, надявайки се, че победата ще го изстреля към по-голяма слава с евентуален двубой срещу Умар Нурмагомедов. Той също така се сравни с Конър Макгрегър, заявявайки, че е по-голямо име. Уайт вече каза своето мнение, тъй като призна, че О'Мали не е дал обещаното. 


"Той изглеждаше скован. Не изглеждаше рязък. Не изглеждаше свеж до последния рунд. Той го нарани с този удар в тялото и знаеше, че го е наранил с удара в тялото, и продължи да се опитва да завърши. Но като погледнах статистиката на ударите, в няколко рунда те бяха около шест", каза Уайт

Двалишвили в крайна сметка влезе в главата на О'Мали. В подготовката той изрази сериозни опасения за собственото си състояние. Той сподели няколко видеоматериала, на които се вижда, че е получил аркада. Въпреки че Мераб успокои всички, че ще се справи, Дана Уайт беше недоволен, че е споделил кадрите, тъй като те можеха да дадат предимство на "Suga". 

Двалишвили за О'Мали

След това Двалишвили сподели още кадри, на които се вижда как премахва шевовете, сякаш искаше О'Мали да се съсредоточи върху аркадата. Но Мераб не се подчини на предварителния разказ, като неутрализира О'Мали, за да удължи рекорда си на 11 поредни победи.


 
В коментарите си след двубоя Двалишвили отдаде дължимото на О'Мали за това, че е страхотен боец. Той обаче призна, че е накарал "Suga" да изглежда посредствен. 

"Днес не се чувствах по-различно от всеки друг ден. Всъщност ми беше интересно защо не се чувствах така, сякаш се бия за пояса на UFC. Днес беше един нормален ден за мен. Както виждате, аз не изразходвам енергията си. Лудост е. Имам чувството, че съм в сън. Днес съм най-добрият боец в UFC. Доказах!

"Мога да изкарам още 15 рунда по този начин. Имам колан, побеждавам, всички знаят, че съм доминирал над този човек. Току-що спечелих пояса. Уважавам и обичам Дана Уайт, каквото и да иска той. Сега съм шампион, искам да съм близо до него. Искам той да ме опознае по-добре. Уважавам го. Дана Уайт промени живота ми. Сега ме погледнете, аз съм шампион на UFC", заяви Двалишвили 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес