Зареждане

Алекс Перейра: Джамал Хил е прекалено самоуверен

Алекс Перейра: Джамал Хил е прекалено самоуверен
Публикувано на: Ноември 28, 2023 в 03:00 ч
Шампионски колан се печели трудно, но също толкова трудно е да го запазиш.

С гладно стадо лешояди, обикалящи около всеки шампион, търсещи да откраднат титлата за себе си, той трябва да отблъсне един претендент след друг. Защитата на титлата е необходимост, но има предизвикателства, които нямат смисъл за Алекс Перейра, новокоронования крал на полутежка категория. Такова предизвикателство е Хамзат Чимаев, който не спира да говори за бразилеца.

Перейра вече го отряза, защото чеченецът искал да му открадне славата. Най-логичният избор в момента е Джамал Хил, който няма търпение за битка за титлата, но заради контузията си това няма да е толкова скоро. Дори Иржи Прохазка прогнозира, че ако се стигне до дуел между Перейра срещу Хил, то вероятно няма да го видим до лятото най-рано.

Джамал Хил вече е ясен претендент за златото. На Перейра беше обещана тежка битка, защото Хил възнамерява да го нокаутира в стойка. "Po Atan" обаче вижда нещата по друг начин.

„Всички видяха, че той каза, че ще ме нокаутира. Джамал нямало да ме събаря, а щял да се придържа към бой в стойка, за да ме нокаутира. Разбира се, всеки, който ще предизвика шампиона, ще говори големи приказки. 

Аз мисля, че той все още е малко прекалено самоуверен. Никога не съм казвал, че ще нокаутирам някого или нещо подобно. Когато си в лагер и се готвиш, то ти трябва да се съсредоточиш върху битката. 

Винаги казвам, че ще дам добра битка и добро шоу, но е малко трудно да се предвиди какво ще се случи.  Мисля, че това, което Хил казва, е малко прекалено самоуверено.“, каза Перейра.

Кой е фаворит в битка между Перейра и Хил ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес