Зареждане

Phil Davis залага за Evans и говори за последната си загуба

Phil Davis залага за Evans и говори за последната си загуба
Публикувано на: Март 27, 2012 в 11:26 ч

Един от обещаващите бойци в тежката категория, Phil Davis, започна кариерата си в MMA с девет поредни победи. Пет от тях бяха в UFC срещу звезди като Alexander Gustafsson, Tim Boetsch, Brian Stann и Antonio Rogerio Nogueira.

На 28-ми януари той се изправи срещу най-голямото си изпитание - бившия шампион Rashad Evans.

След пет рунда оспорвана борба, Evans доказа че има повече умения от Davis и записа победа със съдийско решение, като така си гарантира двубой за титлата срещу шампиона Jon Jones.

Това беше първата загуба на Davis в професионални MMA и той ни споделя какво точно му е липсвало тогава и дупките в играта си, които сега вижда.

"Много неща не станаха както трябва. Това което не стана както трябва е, че не бях добре в първата част и се вкарах в лоши позиции. Бях ли в опасност? Не съвсем, но ситуациите изглеждаха лошо за реферите. Щеше да е опасно да загубя двубоя, ако ми беше нанесъл десет удара с лакет в главата. Вкарах се в ситуации, от които за да се измъкна, трябваше да вкарам доста енергия. Това ми коства доста сили, а Rashad беше поспокоен от мен. По-леко му вървеше двубоя. Той се възползваше от всяка моя грешка."

"Mr. Wonderful" споделя и мнението си за предстоящия шампионски двубой в полу-тежката категория в UFC 145.

"Тренирали са заедно и Rashad знае играта на Jon Jones. Това е голям плюс и бих заложил на Rashad. Много хора не го смятат за фаворит в този двубой, но срещата е трудна и за двамата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес