Зареждане

Фил Дейвис успя да се справи с безличен Йоел Ромеро

Фил Дейвис успя да се справи с безличен Йоел Ромеро
Публикувано на: Септември 19, 2021 в 07:30 ч
Бившият шампион в полутежка категория Фил Дейвис успя да се справи с Йоел Ромеро. Двамата оглавиха събитието Bellator 266, което се проведе в Сан Хосе, Калифорния. В първия рунд Дейвис беше по-активен и вкарваше удари.

Ромеро от своя страна не си даваше зор и вкарваше ритници от време на време. Фил вкара десни удари в края на рунд, в който нямаше много екшън. Във втория рунд Дейвис продължи да бъде по-активен. Йоел вкара добри ритници, но не впечатляваше с нищо.

В края на рунда Дейвис пренесе битката на земята. В последния рунд Дейвис доминира изцяло. Той успя да събори Ромеро няколко пъти на земята и му вкарваше удари. Йоел нямаше идеи в играта и позволи на Дейвис да диктува срещата.

В крайна сметка боя стигна до решение, което изненадващо на показаното в клетката беше раздвоено в полза на Дейвис - (30-27, 28-29, 30-26). След битката Ромеро започна да се оплаква, защото смятал, че битката ще бъде 5 рунда.
 
Той не показа нищо и остава пълна мистерия как един от съдиите видял победа за него. С тази победа Дейвис се връща към успехите и печели 4 от последните си 5 битки. Ромеро от своя страна дебютира със загуба и навлиза в серия от 4 поредни загуби.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес