Зареждане

Alistair Overeem подаде документи за подновяване на лиценза си

Alistair Overeem подаде документи за подновяване на лиценза си
Публикувано на: Април 9, 2012 в 12:24 ч

По-рано днес Overeem официално е подал документи за подновява на отнетия лиценз на боец в щата Невада. Изпълнителният директор на допинг комисията на щата Невада Keith Kizer заяви че случаят на холандеца ще бъде разгледа на 24-ти април.

Както преди време ви съобщихме от атлетическата комисия на Невада изненадаха шестима бойци след пресконференцията преди UFC 146, като ги подложиха на допинг тест. Alistair Overeem, който трябва да се изправи срещу Junior dos Santos за титлата в тежката категория, беше един от тях. За съжаление той е дал резултат за високи нива на тестостерон.

Също така Overeem все още не е пожелал проба "Б" да бъде тествана, която може да го оневини напълно, при евентуален отрицателен резултат от нея.

Решението за смяна на съперника на шампиона Junior dos Santos ще дойде веднага след като се разбере ще може ли да участва Overeem в двубоя или не.

Това изглежда така, сякаш от UFC се надяват много "The Reem" да има много стабилно обяснение за завишените си нива на тестостерон.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес