Зареждане

Топ 10 UFC легенди от старата школа

Топ 10 UFC легенди от старата школа
Публикувано на: Април 20, 2018 в 12:16 ч
UFC преди години беше съвсем различно от това, което виждаме в момента - и не говорим само за правилата и регулациите. Тогава беше промотирано по съвсем различен начин, а и се гледаше от по-малко хора.

По време на "тъмния период" далеч по-малко хора гледаха UFC, преди Zuffa да откупи компанията през 2001-ва. Въпреки това обаче, тогава бяха осъществени куп зрелищни срещи между бойци, които вече се считат за легенди.

Следното видео ни представя топ 10 на легендарните бойци от ранните години на организацията, които може би са дори и непознати за новите фенове на спорта, но със сигурност са си заслужили уважението.

Голяма част от тях са герои и пионери, на които дължим много за развитието на UFC.Тогава те дори не са правили толкова пари, колкото в наши дни - по-скоро са правили всичко от любов към спорта.

Задници като Conor McGregor навярно нямаше да имат възможността да бъдат в позицията, в която са в момента, ако не бяха всички тези момчета, които са дали своите кръв, пот и сълзи в името на спорта, без да получат кой знае какво в замяна.

Един от фаворитите на феновете, който намира място в класацията, е Tank Abbott - първият, който слага ръкавици, превръщайки се в пионер в още едно нещо.

Разбира се, водач си остава Royce Groice, който доминира първите събития и не само преобърна света на бойните изкуства, но и промени представите ни за боевете.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес