Най-големият сайт за бойни спортове

       

10-те най-брутални запазени движения в UFC

10-те най-брутални запазени движения в UFC
Публикувано на: Април 25, 2018 в 20:49 ч

Почти всеки ММА боец си има своите специални движения и техники, на които разчита, когато реши, че дошло време да сложи край на срещата.

От левачката на Conor McGregor до гилотината на Cody Mackenzie - понякога бойците просто правят нещата по свой си начин, без значение дали това е породено от физиката или от интересите им.

В следното видео ще видим най-добрите запазени движения, на които можем да станем свидетели в UFC.

Един от споменатите бойци в компилацията е самият Roy Nelson, който към този момент се състезава в Bellator. Няма как обаче да забравим класическите му нокаути в UFC.

Запазената му марка е специалният десен удар, с който нокаутира знаменити бойци като Big Nog, Stefan Struve, Brendan Schaub и Matt Mitrione в първата им среща, която беше в UFC.

Във видеото се споменава също и Conor McGregor, с неговата тежка левачка. Различното при Conor е силата, която генерира с правия си удар. Често обаче той възлага значението повече на тайминга и прецизността.

Вижте видеото, което сме ви подготвили и си припомнете лактите на Jon Jones, ритниците в главата, които изпълнява Donald Cerrone, както и специалния армбар на Ronda Rousey. Подсказваме само, че е включено и специалното движение на GSP, което наистина може да ви изненада.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

5 от най-големите провали на кантара в историята на UFC

5 от най-големите провали на кантара в историята на UFC
Екстремното отслабване напоследък се превърна в една от най-обсъжданите теми в ММА средите.
Статии » юни 15, 2018 (2)
цялата статия

Най-бруталните тупаници в историята на ММА

Най-бруталните тупаници в историята на ММА
Подобни ММА срещи са атрактивни не само за закоравелите фенове на спорта, но дори и за тези, които тепърва се запознават с него.
Статии » февруари 12, 2018 (0)
цялата статия
Мнения в Facebook