Най-големият сайт за бойни спортове

       

10-те най-брутални запазени движения в UFC

10-те най-брутални запазени движения в UFC
Публикувано на: Април 25, 2018 в 20:49 ч

Почти всеки ММА боец си има своите специални движения и техники, на които разчита, когато реши, че дошло време да сложи край на срещата.

От левачката на Conor McGregor до гилотината на Cody Mackenzie - понякога бойците просто правят нещата по свой си начин, без значение дали това е породено от физиката или от интересите им.

В следното видео ще видим най-добрите запазени движения, на които можем да станем свидетели в UFC.

Един от споменатите бойци в компилацията е самият Roy Nelson, който към този момент се състезава в Bellator. Няма как обаче да забравим класическите му нокаути в UFC.

Запазената му марка е специалният десен удар, с който нокаутира знаменити бойци като Big Nog, Stefan Struve, Brendan Schaub и Matt Mitrione в първата им среща, която беше в UFC.

Във видеото се споменава също и Conor McGregor, с неговата тежка левачка. Различното при Conor е силата, която генерира с правия си удар. Често обаче той възлага значението повече на тайминга и прецизността.

Вижте видеото, което сме ви подготвили и си припомнете лактите на Jon Jones, ритниците в главата, които изпълнява Donald Cerrone, както и специалния армбар на Ronda Rousey. Подсказваме само, че е включено и специалното движение на GSP, което наистина може да ви изненада.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

UFC наръчникът на Dan Hardy

UFC наръчникът на Dan Hardy
Мислиш ли, че притежаваш всичко нужно, за да станеш UFC боец? Следвай упътването на Dan Hardy и ще разбереш.
Статии » октомври 25, 2012 (1)
цялата статия

Четири UFC нокаути в рамките на 30 секунди или по-малко

Четири UFC нокаути в рамките на 30 секунди или по-малко
Когато става въпрос за велики двубой в Октагона на феновете на смесените бойни изкуства (ММА) изплува в съзнанието двубоите между Forrest Griffin и Stephan Bonnar или мега-сблъсъка между Chuck Liddell и Wanderlei Silva.
Статии » юли 27, 2011 (1)
цялата статия
Мнения в Facebook