Зареждане

Най-бързият нокаут в UFC (видео)

Най-бързият нокаут в UFC (видео)
Публикувано на: Януари 9, 2012 в 11:00 ч
Снимка: wikimedia.org

След 5 дълги години на чакане и молене, Duane Ludwig, най-накрая получи това, което чувстваше заслужено свое: Заслужено признание, като човека държащ рекорда за най-бърз нокаут в историята на UFC!

  

duane ludwig ufc нокаут

На 16ти януари 2006, в нокаутира Jonathan Goulet в скромните 11 секунди на първия рунд, от тяхната девизия. Изглежда мача е бил приключил доста по-рано, но секундата е проявил липса на внимание, засичайки времето в по-късен момент. От там, Комисията по спорта на щата Невада, оставя в регистъра, официално време 11 секунди.
Не бе отдадено голямо внимание на официалното време, докато бившия претендент за титлата в тежка категория не нокаутира Tim Hague на UFC 102 през август 2009, в рекордните 7 СЕКУНДИ на първия рунд!


Половин година след това на 10ти декември на UFC 140, Chan Sung Jung занули усилията на Duffee, нокаутирайки специалиста в „бой в стойка” Mark Hominick, отново в рамките на първите 7 секунди на първия рунд.

След известен натиск от медиите, Dana White пое ангажимента, да се се разсясни чии е бил най-бързия нокаут до сега.
Като мъж на честа, той устоя думата си и обяви Ludwig за законен носител на рекорда със завидните 6,26 секунди, достатъчни за да пребори The Korean Zombie& и Duffee.

 

Ето какво споделя Ludwig:

Беше много яко!Определено бе малко неочаквано, от тогава минаха около 5 години. Разбирасе, страхотно е в крайна сметка, да бъдеш акредитиран. Това е повече от достатъчно, защото Dana White, UFC и феновете, те всички са като мое семейство
За мен това е много повече, от който и да е правителствен служител, в скъп костюм.


Определено се радвам че федерацията се застъпи за мен, а Dana, си отстоя на думата. Това ме отличава от всеки бивш, настоящ и дори бъдещ жител на планетата. С това ще изпъквам, пред които и да е човек Яко е да те свързват с това, защото, това тук са си нинджа технкии Също така, начина по който падна, положението,техническата прецизност и истеглянето ми вдясно.Не като да съм извадил късмет в един удар. Това там си беше беше стратегия.
".

Въпреки че от Комисията по спорта, няма да актуализират рекорда в полза на Ludwig, той казва, че докато Dana White и UFC федерацията го признават, за него няма по-важно.

Сега официалния носител на рекорда, е хвърлил поглед върху това да запази серията си то победи, изпрвяйки се срещу Josh Neer на UFC on FX 20ти януари 2012, който от своя страна дръжи 5 поредни победи. Ивента ще се проведе в Bridgestone Arena, Нешвил, Тенеси, и ще включва интересен мач в лека категория между Melvin Guillard и Jim Miller.

Какво ще кажете бойци, някой ще успее ли да бие рекорда на Ludwig?

 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес