Най-големият сайт за бойни спортове

       

5 жестоки убийства, извършени от ММА бойци

5 жестоки убийства, извършени от ММА бойци
Публикувано на: Юли 17, 2018 в 08:50 ч
Единствено предупреждаваме в началото, че следните 5 криминални истории са наистина смущаващи и наистина са извършени от ММА бойци.

Ако темата ви се струва неприятна, може би по-добре спрете да четете още сега. В противен случай, забавлявайте се - започваме.


David Tyner


Бившият боец от Titan FC, Tyner беше с резултат 6-1 за първата си година като професионален ММА боец през 2007-ма. Само две години по-късно обаче той се превърна в познато на полицията лице.
28-годишният бил накаран от член на групата Indian Brotherhood, Denny Phillips, да ограби и убие Casey Mark Barrientos, ойто се занимавал с наркотици и проституция в Оклахома.

В заветната нощ, Tyner закарал двама въоръжени - Jonathan Allen Cochrane и Russell Lee Hogshooter, зад имота на жертвата и той влязъл през главния вход, за да изчака Barrientos да се прибере.

Идеята била двамата въоръжени да влязат през задната врата и да убият Barrientos, когато пристигне, като по-късно Tyner, който бил в банята, чул изстрели от хола.

Когато отишъл на мястото обаче, Tyner намерил Barrientos да стои с нож в хола и затова продължил да го стреля докато не го убил - с него застрелял и две свидетелки. Едната била бременната 22-годишна Milie Barerra, а другата - 25-годишната Jennifer Erney.

Малко след това Tyner подгонил още един мъж пред имота - Jose Fierro, но той успял да избяга.

Когато се върнал, Tyner открил Cochrane и Hogshooter с два кървави ножа, а до тях лежала наръгана до смърт 22-годишната бременна проститутка, Brooke Phillips.

Tyner и Cochrane напуснали дома, а Hogshooter останал, за да запали доказателствата след като обилно ги облял с бензин.

От полицията в последствие заловили всички участници, като през 2012-та Tyner се признал за виновен за 6 убийства и получил доживотна присъда. Същата получили Phillips и Hogshooter, а Cochrane бил осъден да лежи 25 години зад решетките.


Jarrod Wyatt


Wyatt има една единствена профи ММА среща - през 2010, която спечели с ТКО. Той обаче стана известен с грозното убийство на своя спаринг партньор, 21-годишния Taylor Powell - само два месеца след битката.
На 21-ви март 2010-та Wyatt и Powell започнали да халюцинират, след като пили чай от гъби, и да говорят за наближаващия апокалипсис.

Wyatt бил убеден, че видял дявола в лицето на неговия приятел и двамата започнали да се бият.

Свидетелят Justin Davis видял, че Wyatt започнал да се държи по-странно след чая, но излязъл от стаята, за да се върне по-късно и да го открие целия в кръв до безжизненото тяло на Powell, в очакване да изкорми сърцето на своя приятел.

Davis избягал, за да повика полиция. Когато дошли униформените, открили Powell с огромна дупка в гърдите, от която било изтръгнато сърцето му, което пък лежало в близкия огън.

По време на атаката Wyatt също премахнал и други части от тялото, като ги сготвил дори на огъня, и изчегъртал едното око на жертвата си.

Wyatt в последствие бил обвинен в съда и трябвало да лежи до живот, без право на оправдаване докато не навърши 70.


Joe Son


Son се би в ранните години на UFC и PRIDE, като също стана известен с ролята си на "Random Task" в блокбъстъра "Austin Powers: International Man of Mystery", който излезе през 1997-ма.
През 2008-ма обаче той беше арестуван заради групово изнасилване, осъществило се през 1990-та - тогава с негов съдружник ударили с пистолет жена и я заплашили да я убият преди да я изнасилят брутално.

Son получи 7 години затвор.

С това обаче не приключва историята му, тъй като през 2011-та сега вече 40-годишният Son беше обвинен в убийството на своя съкилийник - 50-годишния Michael Thomas Graham, който бил сексуален насилник.

Две години по-късно Son беше окончателно осъден за това убийство и получи 27 години.


Alexis Vila


В пика на своята ММА кариера, в която бележи 15-7, бившият олимпийски бронзов медалист Alexis Vila се би за организации като Bellator и World Series of Fighting, но тогава той вече бил замесен в убийството на 43-годишния Camilo Salazar.
Salazar имал афера със съпругата на Manuel Marin, бащина фигура за Vila, който му помогнал да избяга от Куба, намерил му работа и отворил зала за борба заради него.

В деня на убийството, Salazar оставил детето си при работата на жена си и набързо излязъл за забравения биберон, като така и не се върнал.

Тялото на Salazar било намерено да гори до пътя, като бил с вързани ръце и целият в следи от насилие, отрязано гърло и обгорени слабини.

Два дена по-късно Marin, който бил обвинен по случая, заминал за Испания, но от полицията нарочили двама съучастници - ARiel Gundulla и Roberto Issac.

Органите на реда все пак вярвали, че Vila бил връзката между тримата, тъй като тогава Gundulla работил и тренирал с ММА боеца, докато познавал и Issac - член на бандата The Latin Kings от минали вече години в затвора.

Полицията също споделя, че по време на утрото, в което Salazar изчезнал, Vila поддържал връзка с останалите двама.

Vila бил обвинен в заговор за убийство, като му била отказана и пробация, тъй като можело да избяга обратно в Куба.


Steve Skinner


Участвайки в Evolution MMA и Xtreme Couture, Skinner успя да отбележи 3-2 между 2006-та и 2010-та.
Skinner също обаче е бил част от групировка, занимаваща се с наркотрафик в Канада, където полицията ги знаела като The Belanger Group - вярвало се, че те също вкарвали кокаин от Мексико.

На 11-ти април 2011-та, 20-годишният Stacey Adams отишъл в гома на лидера, Ryan Belanger, в търсене на наркотици. Skinner, който тогава бил в пуснат пробация и бил съден за инцидент от 2009-та, в който изгорил човек с лъжици и ножове, също бил на мястото.

Когато Belanger и Adams започнали да се карат, Skinner прострелял Adams три пъти с 44-милиметров револвер, оставяйки го мъртъв.

В рамките на два дена Skinner бил вече готов да се отправи към Мексико, където да живее под прикритие и да избяга от полицията.

През следващите години Skinner се отправил към Панама, Колумбия и Венецуела, избягвайки от Интерпол.

Полицията все пак го залавя на венецуелски плаж само няколко дена след 43-тия му рожден ден и го екстрадира обратно в Канада, където на следващата година бива съден.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

7 изненадващи ползи от сваления гард

7 изненадващи ползи от сваления гард
Едно от първите неща, които се учат в някои бойни спортове е, че ръцете винаги трябва да пазят главата от ударите на противника.
Статии » декември 25, 2017 (0)
цялата статия

South Park среща ММА

South Park среща ММА
Някога чудили ли сте се как биха изглеждат любимите ви бойци от смесените бойни изкуства преобразени като герои от South Park?
Статии » април 1, 2012 (8)
цялата статия
Мнения в Facebook