Зареждане

5 жестоки убийства, извършени от ММА бойци

5 жестоки убийства, извършени от ММА бойци
Публикувано на: Юли 17, 2018 в 08:50 ч
Единствено предупреждаваме в началото, че следните 5 криминални истории са наистина смущаващи и наистина са извършени от ММА бойци.

Ако темата ви се струва неприятна, може би по-добре спрете да четете още сега. В противен случай, забавлявайте се - започваме.


David Tyner


Бившият боец от Titan FC, Tyner беше с резултат 6-1 за първата си година като професионален ММА боец през 2007-ма. Само две години по-късно обаче той се превърна в познато на полицията лице.
28-годишният бил накаран от член на групата Indian Brotherhood, Denny Phillips, да ограби и убие Casey Mark Barrientos, ойто се занимавал с наркотици и проституция в Оклахома.

В заветната нощ, Tyner закарал двама въоръжени - Jonathan Allen Cochrane и Russell Lee Hogshooter, зад имота на жертвата и той влязъл през главния вход, за да изчака Barrientos да се прибере.

Идеята била двамата въоръжени да влязат през задната врата и да убият Barrientos, когато пристигне, като по-късно Tyner, който бил в банята, чул изстрели от хола.

Когато отишъл на мястото обаче, Tyner намерил Barrientos да стои с нож в хола и затова продължил да го стреля докато не го убил - с него застрелял и две свидетелки. Едната била бременната 22-годишна Milie Barerra, а другата - 25-годишната Jennifer Erney.

Малко след това Tyner подгонил още един мъж пред имота - Jose Fierro, но той успял да избяга.

Когато се върнал, Tyner открил Cochrane и Hogshooter с два кървави ножа, а до тях лежала наръгана до смърт 22-годишната бременна проститутка, Brooke Phillips.

Tyner и Cochrane напуснали дома, а Hogshooter останал, за да запали доказателствата след като обилно ги облял с бензин.

От полицията в последствие заловили всички участници, като през 2012-та Tyner се признал за виновен за 6 убийства и получил доживотна присъда. Същата получили Phillips и Hogshooter, а Cochrane бил осъден да лежи 25 години зад решетките.


Jarrod Wyatt


Wyatt има една единствена профи ММА среща - през 2010, която спечели с ТКО. Той обаче стана известен с грозното убийство на своя спаринг партньор, 21-годишния Taylor Powell - само два месеца след битката.
На 21-ви март 2010-та Wyatt и Powell започнали да халюцинират, след като пили чай от гъби, и да говорят за наближаващия апокалипсис.

Wyatt бил убеден, че видял дявола в лицето на неговия приятел и двамата започнали да се бият.

Свидетелят Justin Davis видял, че Wyatt започнал да се държи по-странно след чая, но излязъл от стаята, за да се върне по-късно и да го открие целия в кръв до безжизненото тяло на Powell, в очакване да изкорми сърцето на своя приятел.

Davis избягал, за да повика полиция. Когато дошли униформените, открили Powell с огромна дупка в гърдите, от която било изтръгнато сърцето му, което пък лежало в близкия огън.

По време на атаката Wyatt също премахнал и други части от тялото, като ги сготвил дори на огъня, и изчегъртал едното око на жертвата си.

Wyatt в последствие бил обвинен в съда и трябвало да лежи до живот, без право на оправдаване докато не навърши 70.


Joe Son


Son се би в ранните години на UFC и PRIDE, като също стана известен с ролята си на "Random Task" в блокбъстъра "Austin Powers: International Man of Mystery", който излезе през 1997-ма.
През 2008-ма обаче той беше арестуван заради групово изнасилване, осъществило се през 1990-та - тогава с негов съдружник ударили с пистолет жена и я заплашили да я убият преди да я изнасилят брутално.

Son получи 7 години затвор.

С това обаче не приключва историята му, тъй като през 2011-та сега вече 40-годишният Son беше обвинен в убийството на своя съкилийник - 50-годишния Michael Thomas Graham, който бил сексуален насилник.

Две години по-късно Son беше окончателно осъден за това убийство и получи 27 години.


Alexis Vila


В пика на своята ММА кариера, в която бележи 15-7, бившият олимпийски бронзов медалист Alexis Vila се би за организации като Bellator и World Series of Fighting, но тогава той вече бил замесен в убийството на 43-годишния Camilo Salazar.
Salazar имал афера със съпругата на Manuel Marin, бащина фигура за Vila, който му помогнал да избяга от Куба, намерил му работа и отворил зала за борба заради него.

В деня на убийството, Salazar оставил детето си при работата на жена си и набързо излязъл за забравения биберон, като така и не се върнал.

Тялото на Salazar било намерено да гори до пътя, като бил с вързани ръце и целият в следи от насилие, отрязано гърло и обгорени слабини.

Два дена по-късно Marin, който бил обвинен по случая, заминал за Испания, но от полицията нарочили двама съучастници - ARiel Gundulla и Roberto Issac.

Органите на реда все пак вярвали, че Vila бил връзката между тримата, тъй като тогава Gundulla работил и тренирал с ММА боеца, докато познавал и Issac - член на бандата The Latin Kings от минали вече години в затвора.

Полицията също споделя, че по време на утрото, в което Salazar изчезнал, Vila поддържал връзка с останалите двама.

Vila бил обвинен в заговор за убийство, като му била отказана и пробация, тъй като можело да избяга обратно в Куба.


Steve Skinner


Участвайки в Evolution MMA и Xtreme Couture, Skinner успя да отбележи 3-2 между 2006-та и 2010-та.
Skinner също обаче е бил част от групировка, занимаваща се с наркотрафик в Канада, където полицията ги знаела като The Belanger Group - вярвало се, че те също вкарвали кокаин от Мексико.

На 11-ти април 2011-та, 20-годишният Stacey Adams отишъл в гома на лидера, Ryan Belanger, в търсене на наркотици. Skinner, който тогава бил в пуснат пробация и бил съден за инцидент от 2009-та, в който изгорил човек с лъжици и ножове, също бил на мястото.

Когато Belanger и Adams започнали да се карат, Skinner прострелял Adams три пъти с 44-милиметров револвер, оставяйки го мъртъв.

В рамките на два дена Skinner бил вече готов да се отправи към Мексико, където да живее под прикритие и да избяга от полицията.

През следващите години Skinner се отправил към Панама, Колумбия и Венецуела, избягвайки от Интерпол.

Полицията все пак го залавя на венецуелски плаж само няколко дена след 43-тия му рожден ден и го екстрадира обратно в Канада, където на следващата година бива съден.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес