Зареждане

5 ненормални случки от ММА двубои

5 ненормални случки от ММА двубои
Публикувано на: Декември 18, 2017 в 16:27 ч
 
 За закоравелите фенове на свободните боеве няма друг спорт, който да носи със себе си толкова лудост и вълнение, колкото можем да видим в ММА двубоите.
 
Подритването на топка в някаква мрежа просто не може да се сравни със сблъсъка между двама натренирани атлети, влизащи в схватка за слава и величие.
 
Подготвили сме 5 ненормални случки от ММА двубои, които допълнително ни показват защо този спорт е толкова брутален.
 

Мятането на Rampage Jackson

 

Начинът, по който Rampage Jackson удря Ricardo Arona в земята по време на PRIDE Critical Countdown 2004 е не само едно от най-лудите неща, които могат да се случат в ММА двубой, но и е сред най-жестоките нокаути в историята на смесените бойни изкуства.
 
 

Ритникът на Anthony Pettis

 

Сякаш излязъл от кунг-фу филм, ритникът на Anthony Pettis му спечелва последната среща от шампионата WEC, срещу Benson Henderson.
 
 

Ритникът на Lyoto Machida

 

Още една техника като от Холивуд, за която мнозина биха предположили, че няма как да сработи в Октагона. Вижте сами как Lyoto Machida поваля Randy Couture в UFC 129.
 
 

Двойният нокаут

 

Двойният нокаут от срещата на Alex Vasquez и Axel Cazares в Shamrock FC 284 напомня на филма Rocky, но далеч не е единственият такъв случай. Представете си само, ако това се случи по време битка за титлата в UFC.
 
 

Армбарът на Demetrious Johnson

 

Demetrious Johnson допринася с една от най-жестоките техники в историята на UFC, когато успява да заключи чрез армбар опонента си Ray Borg в UFC 216. Мнозина нарекоха ключа "The Mousetrap", заигравайки се с псевдонима на легендарния боец, но той го определи като "The Mighty Wiz-bar" - има право, имайки предвид всичките му постижения в спорта.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес