Зареждане

Петте най-големи събития в историята на UFC — според Google

Петте най-големи събития в историята на UFC  — според Google
Публикувано на: Юни 8, 2011 в 17:02 ч

За своята осемнайсет годишна история Ultimate Fighting Championship, ни направи свидетели на страхотни двубой, брутални нокаути и фамозни събмишъни. Ставахме свидетели на уникални събития!

Всеки от нас има любим двубой, но запитвали ли сте се кое събитие е било най-много търсено в Интернет? Отговор на това дават от Google.

Помнете, че Google няма емоции и е хладнокръвен компютърен ум. Ще представим на вашето внимание ивентите, които са генерирали най-много трафик по търсене, а не тези, които са повлияли радикално на спорта.

5.) St. Pierre побеждава Shields на UFC 129 – 04/30/2011

Петто място е отредено за GSP и Shields.

Jake Shields напусна Strikeforce като шампион в полусредна категория, което донесе чувството, че ще станем свидетели на първия сблъсък между двама шампиони от различните организации. 

От UFC успяха да превърнат този двубой в машина за пари и поднесоха една от най-добре планираните маркетинг стратегии преди състезанието.

Но за двамата атлети бе и изпитание на духа и уменията въпросния двубой. За първи път от доста време двамата срещнаха равностоен противник. Ето и защо всички искат да видят и супер-двубоя между GSP и Silva.

 

4.) Lesnar победи Carwin at UFC 116 – 07-03-10

Защо попада в класацията ли? Защото това е първият двубой на  Brock Lesnar след заболяването от дивертикулоза. Никой не знаеше, какво ще се случи. На какво ниво са бойните му умения? Какво е кардиото му? Дали Shane Carwin ще спечели поредната си победа в първи рунд? 

 

 

3.) Поглъщането на WEC от UFC  – 10/28/10

Нещо, което наистина си заслужава да бъде в топ 5!  

Организацията WEC дълго време бе дом на едни от най-добрите бойци, и UFC предприеха действия за това. Нищо необичайно в бизнеса. Но това бе повратна точка в света на ММА, като много хора предвиждат подобно сливане да се случи и със Strikeforce.

 

 

2.) Anderson Silva нокаутира Vitor Belfort на UFC 126 – 02/05/11

Защо е на втора позиция ли? Честно казано, може би заради коментара  на Steven Seagal след края на двубоя. Seagal открито заяви, че шампионът Anderson Silva е спечелил битката, заради него. Може би пореден маркетингов трик от страна на UFC, но свърши чудесна работа.

 

 

И накрая най-голямото събитие според Google в историята на UFC:

1.) UFC 100 – 07-11-09

UFC 100 e най-голямото, най-добре промотирния ивент в света на смесените бойни изкуства.  

В него организаторите бяха заложили два двубоя за титлата. Един от най-обичаните бойци от американците Brock Lesnar и канадецът GSP трябваше да защитават своите титли.

Рекламата за този ивент стигна дори до най-закътаното място в Америка благодарение на ESPN. Провеждане на рекламната кампания може спокойно да влезне в учебниците, и доста политици да се поучат от UFC.

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес