Зареждане

Michael Buffer или Bruce Buffer: Кой е по-добрият диктор?

Michael Buffer или Bruce Buffer: Кой е по-добрият диктор?
Публикувано на: Март 6, 2021 в 17:29 ч
Акценти:
  • Братята Michael и Bruce Buffer са двама от най-популярните спортни диктори на ринга
  • Michael е еталон в бокса, докато Bruce завладява света на UFC от 1996
  • Двамата се срещнали през 1989 и от тогава работят заедно.

В света на бойните спортове, братята Michael Buffer и Bruce Buffer са като институции. Ако си фен на борбата или бокса, най-вероятно си чувал внушителното “Get ready to rumble” на Michael. В случай, че повече ти допада UFC, то сигурно си срещал интензивното “It’s time!” на Bruce Buffer.Michael и Bruce сами успяват да се издигнат поотделно, всеки в своята област, но изправени един срещу друг, кой е по-добрият от двамата?


Ако вземем предвид популярността, Michael обезателно е по-известен от двамата братя Buffer. Започва като анонсьор на ринга през 1982 и бързо се издига през следващата година след като заема позицията като регулярен анонсьор по Top Rank Boxing на Bob Arum по ESPN.

Michael успява да наложи ключовата си фраза “Let’s get ready to rumble”, която започва да живее собствен живот в поп културата.

Michael също е участвал в събития като MLB World Series, Stanley Cup Finals и NBA Finals, както и също в WWE предавания на живо и вече несъществуващото WCW.

Популярността на Michael му помага дори да си спечели главни роли във филмови продукции. Най-голямата му роля е в комедията с Adam Sandler “Don’t mess with the Zohan”.

Към 2021, 76-годишният диктор вече е натрупал богатство на стойност от около 400 милиона долара.


Michael може и да е по-известен, но Bruce безспорно е по-активен напоследък.

По-младият от двамата братя, Bruce започва да практикува през 1996-та в UFC. От тогава той е човекът на микрофона за почти всяко главно UFC събитие и е представял почти всички от водещите звезди на организацията.

Bruce също има своя ключова фраза, която успява да наложи сред феновете - “It’s time!” се чува преди всяка голяма среща и винаги става ясно, че нещата ще загрубяват.

Към 2021 Bruce се оценява на близо 10 милиона щатски долара, като се говори, че изкарва по едни 100 000 долара на събитие.

Интересното е, че Michael и Bruce се срещат чак през 1989, след като родният им баща ги запознава.

През 90-те Michael започва да работи с Bruce като свой мениджър. От тогава двамата са неразделни бизнес партньори.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес