Зареждане

5 най-добри победи чрез събмишън през първата половина на годината в UFC

5 най-добри победи чрез събмишън през първата половина на годината в UFC
Публикувано на: Юли 25, 2011 в 11:40 ч

След като навлязохме във втората половина на 2011 година е време за признания за постиженията на бойците. В тази статия ще разгледаме петте най-добри победи чрез събмишън в UFC. 

submission of the year ufc mma bg

5-то място: Гилотината на Nik Lentz над Waylon Lowe на UFC Fight Night 24

Определено Nik Lentz не обича да губи. Това момче не може да бъде спряно. Дори когато някой го спре, той се завръща. И до сега все още няма загуба в Октагона. Доста състезатели могат да се поучат от него и двубоя му с  Waylon Lowe.  Задникът на "The Carny"  бе сритан здраво в продължение на  целия двубой, но всичко се промени с може би последния опит за тейкдаун от страна на Lowe. Lentz се възползва по най-добрия начин и хвана в гилотина своя опонент и спечели двубоя.

Изумителна победа след целия пердах, който изяде.

4-то място: Гилотината на Chris Weidman над Jesse Bongfeldt на UFC 131

Chris Weidman има едва шест двубоя като професионален ММА боец, но показа тотално надмощие над своя противник Jesse Bongfeldt. В прединия двубой Chris имаше дупки в играта в стойка, но в двубоя с Jesse бе на доста добро ниво, борческите умения нямат нужда от коментар и разбира се бе познатата машина за събмишъни.

С всичките тези предимства в двубоя си осигури победата чрез събмишън в края на първия рунд.

3-то място: Joe Lauzon срита задника на Curt Warburton наUFC on Versus 4
 
Всеки състезател има дупки в играта, няма перфектна машина. Основния проблем на Joe Lauzon е неговата мотивация да покаже най-доброто от себе си. Но когато го направи, няма спирка за този човек.  Представянето му срещу Warburton  бе същинско "J-Lau".

Буквално отнесе противника си и спечели чрез събмишън две минути преди края.

2-ро място: Летящият триъгълник на Pablo Garza над Yves Jabouin на UFC 129
 
Двубоят между Pablo Garza и Yves Jabouin влезна в историята на UFC след страхотния летятщ  триъгълник на Garza. Още по-впечатляващо е че спечели предишния си двубой чрез страхотен нокаут.

И да, той умее да вдига публиката на крака.

1-во място: "Тwists" събмишъна на Chan Sung Jung  над Leonard Garcia на UFC Fight Night 24

Отмъщението е сладко нещо. Chan Sung Jung осъзнава отлично това, особено след като си отмъсти на  Leonard Garcia. И то по най-страхотния начин – изпълни събмишъна „twist”, ключ който никога до сега не бе правен в Октагона и може би никой няма да го повтори.  Преди ММА състезанието UFC Fight Night 24  по-малко от 5 процента от ММА феновете знаеха за този ключ, но след победата на "The Korean Zombie" едва ли някой ще го забрави.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес