Зареждане

15 двубоя на професионални ММА бойци ИЗВЪН клетката

15 двубоя на професионални ММА бойци ИЗВЪН клетката
Публикувано на: Февруари 26, 2018 в 20:23 ч
Уличните боеве са нещо, което е редно да се отбягва на всяка цена. Точка по въпроса. Рисковете са прекалено големи, особено имайки предвид 'наградата' - професионалните бойци го знаят и затова отбягват да се бият на всяка цена.

ММА бойците са сложни личности - все пак се бият в клетка за пари. Проблемът е обаче, че същото мислене понякога би могло да вземе превес и когато усетят, че са предизвикани по някакъв начин.

В следното видео ще видим редки случаи хванати на камера, в които напрежението просто ескалира и бойците се хвърлят в бой... нищо, че са извън клетката.Един от примерите е от пресконференция на UFC, като участници са бойците в лека категория Kevin Lee и Michael Chiesa. Kevin Lee прави коментар към майката на Chiesa, който дори смеем да твърдим, че е сравнително деликатен, но Chiesa изглежда не обича да чува подобни думи за нея, особено от опонент.

Chiesa избухва и се нахвърля на Lee, който го посреща с удар. За щастие, свадата била набързо потушена и ранени няма. Двамата в последствие се биха в клетката по време на UFC Fight Night: Chiesa срещу Lee през юни миналата година и Kevin Lee спечели чрез събмишън.

На друга пресконференция пък в сблъсък влязоха легендите Jon Jones и Daniel Cormier. Двамата просто се приближиха един до друг, когато DC сложи ръце върху Jones, който от своя страна отговори хаотични тупаници в лицето на своя опонент.

Вижте сами и останалите моменти, в които професионални бойци влизат в сблъсък извън клетката. В един от тях дори легендата Don Frye се спречква с истински ловец на глави, участвал и в риалитито Dog the Bounty Hunter.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес