Зареждане

Враждата Макгрегър - Лобов: 'И ти ли, Бруте' ?

Враждата Макгрегър - Лобов: 'И ти ли, Бруте' ?
Публикувано на: Декември 17, 2022 в 00:00 ч
Артьом Лобов продължава с атаката си срещу Конър Макгрегър.

Вижте още - Макгрегър за Лобов: Кълнеше се в децата си, че няма да ми иска пари!


В последно време нещата за "The Notorious" не спират да се влошават. Преди няколко дни ирландецът беше изключен от рейтингите на UFC (за първи път от близо 10 години насам).

Сега той окончателно загуби най-добрия си приятел, с когото вървяха рамо до рамо през цялата си кариера. Артьом Лобов реши да заведе второ дело срещу Макгрегър, който беше готов на всичко за него.

Очевидно руско-ирландският боец е решен да стигне до края в своето търсене на справедливост. Имаше време когато Макгрегър смяташе Лобов за най-близък в промоцията на Дейна Уайт.

Всъщност Конър беше този, който държеше Артьом в UFC, въпреки че Лобов не впечатляваше с нищо.

Първото дело на Лобов се отнасяше до Proper No. Twelve., който е създаден и активно разпространяван от Макгрегър. През април 2021 г. Конър продаде марката си за 600 милиона долара на Proximo Spirits. И, очевидно, парите замъглиха ума на Артьом.

Той заведе дело и заявява, че именно той е дошъл с идеята за създаването на тази марка, а Макгрегър само я е присвоил и е забогатял. В резултат на това Лобов поиска от Макгрегър 5% дял от продажбата на контролния пакет акции.
30 милиона долара принудиха Артьом да се изправи срещу най-добрия си приятел. След новинатa за делото Макгрегър започна активно да обижда бившия си другар в социалните мрежи. Той не беше срамежлив в изразите и постоянно дразнеше Лобов.

Затова Артьом реши да не спира и заведе второ дело! Сега той обвини ирландеца в „съгласувана атака в социалните медии“, за да го сплаши и оклевети. Освен това Лобов споделя, че дори Тони Макгрегър, бащата на Конър, го е заплашвал.

Историята получава интересен обрат.

Особено обидно е да се гледа тази картина поради факта, че в книгата си Макгрегър многократно заявява, че Лобов е най-близкият му приятел, говори за неговите високи принципи и човешки качества. Очевидно парите унищожиха всичко, което Артьом и Конър построиха.

След второто дело ирландецът отново отправи остра атака към бившия си най-добър приятел. Този път той окончателно демонстрира, че смята Лобов за предател. Конър придружи съобщението си с аудио, на което се чуват думите:

„Артьом е плъх“.

Бившият двоен шампион от Ирландия споделя, че Лобов се заклел в своето дете, че няма да търси пари от него. Самият Лобов преди години каза, че Конър искал да му даде един милион, но той отказал. Успехът на Конър с уискито стоплял Лобов дори в най-студените нощи.

Явно нощите са станали прекалено студени, защото сега Артьом вече има друго мнение и иска парче от баницата.

 „Артьом, нямаше късмет онзи ден в съда, но какво очакваше ? Искам и съдебните такси, които съдията ми присъди. Имам нужда от тях, приятел. Шибан идиот. 

Не плащам нищо на тези адвокати. Този бизнес гений с висше образование ще им плати. Шибан кретен. Да се закълнеш в живота на детето си е нелепо приятелю. Всъщност отвратително.  

Говореше, че успехът ми го стопля и в най-студените нощи. ХаХаХа. Какво ти стана, човече? Разкарай се и ме остави на мира, идиот!", написа Макгрегър в социалните мрежи.

Макгрегър и Лобов приличат на Цезар и Брут. В тази история Артьом изглежда като все по-отрицателен герой, истински предател. Парите го накараха да се откаже от най-добрия си приятел. А Макгрегър продължава бързо да губи всичко, което му беше скъпо.

Явно цената на едно приятелство е 30 милиона долара.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес