Зареждане

Последствията от стероидите, за които никой не говори

Последствията от стероидите, за които никой не говори
Публикувано на: Септември 2, 2015 в 08:14 ч

Употребата на стероиди се е превърнала в неизменна част в редица спортове. Независимо дали става въпрос за професионален бодибилдър, атлет от боен спорт или просто маниак във фитнес залата, употребата на стероиди и на хормони на растежа е редовна и никой не се изненадва вече от това. Нужно е повече от отдаденост и тежки тренировки, за да се стигне до върха. Особено ако даден човек не е с перфектната генетика за даден спорт.

Ако липсва нужния ген, пропастта между любителския спорт и върха в професионалния става още по-голяма. Затова мнозина предпочитат да прибегнат към забранени стимуланти, с които да увеличат на максимум потенциала си.

За голяма част от трениращите единственият начин за преминаване от аматьорския спорт към професионалния е свързана с употреба на стероиди. За съжаление в наши дни това е реалността и почти никой не желае да говори за това. Темата е много пипкава за всички организации - бодибилдинг, бойни спортове и др.

Най-деликатната тема е тази със стероидите за подобряване на спортните постижения. Откъде идват? Кой е снабдителя? Какви са рисковете, когато се дават на други хора?

Следният бодибилдър-любител е платил висока цена за постъпките си, която е променила живота му. Стероидите може и да са нож с две остриета, но да си дилър на стероиди има своите рискове и последствия.

Вижте историята на Mark Ferrara с употребата и продажбата на стероиди.

Ferrara става един от най-големите дилъри на стероиди в Ню Хемпшир, след като при обиск у дома му са открити над 8000 хапчета и 1090 милилитра течни разтвори, 360 милилитра хормон на растежа игли и над 47 000 долара.

Ето какво разказва той за преживяното до момента, след като излезе от затвора.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес