Зареждане

Конър Макгрегър вече няма мотивация, за да се бие в UFC

Конър Макгрегър вече няма мотивация, за да се бие в UFC
Публикувано на: Март 16, 2023 в 10:00 ч
Новият сезон на риалити шоуто The Ultimate Fighter ще продължи от 30 май до 15 август.


Този път към него е приковано повишено внимание, тъй като Конър Макгрегър стана главната звезда. Той действа като треньор на един от отборите. И там ирландецът е в стихията си. Бившият двоен шампион на UFC активно говори, участва в различни дейности и не спира да е в медиите.

Но колкото по-добре се справя в TUF, толкова по-малко фенове вярват в завръщането на суперзвездата в UFC. Още през зимата Макгрегър заяви, че планира да се върне в списъка на най-добрата промоция на планетата в много близко бъдеще.

Но всички тези мечти бързо бяха разбити от USADA. Организацията заяви, че няма да прави изключения за ирландеца. Преди официалното завръщане той ще трябва да премине шестмесечни изследвания. Март е, а Конър все още не е в групата на Американската антидопингова агенция.

Следователно, дори ако ситуацията се промени днес, няма да е възможно да видим "Notorius" в октагона на UFC до средата на септември. Вторият момент се отнася до факта, че изобщо няма разбиране в коя дивизия трябва да бъде Конър.

Независимо дали става въпрос за ефектите на стероидите или чудотворната трансформация на човешкото тяло, Макгрегър далеч не изглежда като боец от лека категория. В скорошно интервю той каза, че е качил много - до 85 килограма.

Битките след дълъг период на бездействие може да бъдат твърде тежки за тялото. И преходът към средните категории без подготовка рискува да завърши с пълен провал. Най-важното е, че изглежда няма много мотивация за Макгрегър да се върне в UFC.

Пари не липсват - спонсорските договори, бизнес проектите и участието в TUF носят огромни приходи. И дори да възникне такава нужда, винаги можете да си спретнете боксов мач с някой по-силен и да ударите големия джакпот.


По отношение на медийния компонент всичко също е в идеален ред. Треньорството на Конър се обсъждаше по-шумно от супербитката на Ислам Махачев и Александър Волкановски! А сега ирландецът се снима и във филми, така че е буквално навсякъде.

Конър не се е бил от дълго време и е загубил навика да тренира постоянно и изтощително. Той обича да посещава хокейни съблекални, да играе във филми и като цяло да се забавлява. На неотдавнашния турнир UFC 285 Макгрегър отново се появи с алкохол - пристрастяването към силните напитки не е изчезнало.

Следователно завръщането на "Notorius" в UFC е просто някакъв мираж. В една от последните си изяви Макгрегър участва в My Mom's Basement с Роби Фокс. И в това свое участие Конър не пропусна на вдигне чашката, която показва, че не е сериозен за завръщане в ММА.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес