Зареждане

От лагера на Джон Джоунс: Ако бием Том Аспинал какво ще кажете тогава?

От лагера на Джон Джоунс: Ако бием Том Аспинал какво ще кажете тогава?
Публикувано на: Април 3, 2024 в 11:00 ч
Тренировъчният партньор на Джон Джоунс опровергава мнението, че "Bones" трябва да се бие с Том Аспинал вместо със Стипе Миочич.

Джоунс (27-1 ММ) трябваше да се бие със Стипе Миочич (20-4 ММА) в двубой за титлата през ноември миналата година на UFC 295, но двубоят беше отменен поради това, че "Bones" скъса гръден мускул по време на тренировъчния лагер.

Вместо това Аспинал (14-3 ММА) се би със Сергей Павлович ((18-2 ММА) за временната титла в тежка категория, като Аспинал излезе победител, след като нокаутира Павлович.

След победата Аспинал се опита да докаже, че трябва да получи титлата в тежка категория.  Разбира се, това така и не се случи, но Аспинал и други смятат, че британецът трябва да получи своя шанс с Джоунс за златото.

Въпреки това и Джоунс, и UFC се насочват към ново организиране на битката с Миочич.

Йорган Де Кастро (9-5 MMA), който често тренира с Джоунс, е твърдо убеден, че следващият двубой трябва да бъде Стипе срещу Джоунс.

"Том Аспинал е млад човек, добре подготвен, голям пич. Искам да кажа, че харесвам Том Аспинал, но кого е победил Том Аспинал? Трябва да отдадем на Джон Джоунс нужното уважение. Той иска да се бие със Стипе или Франсис Нгану заради името. Вероятно това ще бъде последната му битка."

"Ако той победи Стипе, Стипе е един от най-добрите, които някога са били в играта. Франсис Нгану е най-страховитият човек, който също е активен, така че в това има смисъл. Джоунс лично ми каза, че с удоволствие би се бил с Франсис. Това е нещото, което ще го мотивира много. Знам също, че той уважава Том Аспинал. Но Том Аспинал е млад. Бойците преминават през различни моменти в живота си. Джон сега има възможност да избере какво ще прави. Честно казано, не мисля, че трябва да се бие с Том Аспинал... Той като победи Том, какво ще кажат хората тогава? ... Кого е победил?"

Със сигурност не е блестяща оценка от страна на Де Кастро за Аспинал.

Съгласни ли сте, че Том Аспинал трябва да се бие с някои по-големи имена в октагона, преди да получи своя шанс срещу Джон Джоунс?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес