Зареждане

Конър Макгрегър се зарече да се завърне в UFC

Конър Макгрегър се зарече да се завърне в UFC
Публикувано на: Юни 22, 2024 в 07:32 ч
След като през тази седмица бившият шампион в две теглови категории Конър Макгрегър се оттегли от планираното участие в UFC 303 през следващия уикенд, той обеща да се завърне в октагона, докато феновете и анализаторите изразяват своята загриженост.

Макгрегър, бивш безспорен шампион в лека и перо категория на промоцията, трябваше да заеме честта на главно събитие на UFC 303 следващия уикенд по време на Международната седмица на борбата в дългоочаквания сблъсък срещу Майкъл Чандлър.

Миналата седмица обаче промоутърът потвърди, че Макгрегър е получил контузия и официално отпада от ответния сблъсък с Чандлър следващия уикенд на UFC 303, а Алекс Перейра е привлечен в кратки срокове, за да защити трона си в лека тежка категория срещу Иржи Прохазка. 

Вижте също: Счупено кутре на крака е причината за оттеглянето на Конър Макгрегър

След излизането си от ответния двубой с Чандлър тази седмица Макгрегър, който вече е обръснат, организира прожекция на филм в  Уокинстаун и се включи в празненството с бирата "Forged Irish Stout" и ирландското уиски "Proper Number Twelve". 

В резултат на това феновете изразиха загрижеността си за дъблинчанина - който потвърди, че е навлязъл в период на трезвеност преди двубоя си с Чандлър, преди неговият представител да отрече твърденията на възпитаника на UFC, Чаел Сонен, че е постъпил в рехабилитационно заведение заради проблеми със "злоупотребата с вещества".

Конър Макгрегър се зарече да се завърне на фона на контузия

Въпреки опасенията, Макгрегър публикува в собствената си официална социална мрежа - потвърждавайки пред феновете си, че ще се завърне към борбата след неуспеха си с контузия.

"Ще се върна", написа Конър Макгрегър в своя профил в X, отговаряйки на потребител, който си спомни за победата му с нокаут през 2020 г. над бившия претендент за титлата в лека категория Доналд Сероне. 


Очаквате ли да видите Конър Макгрегър да се бие отново това лято?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес