Зареждане

Конър Макгрегър гостува на Арсенал и се забавлява с Букайо Сака

Конър Макгрегър гостува на Арсенал и се забавлява с Букайо Сака
Публикувано на: Октомври 4, 2024 в 02:00 ч
Звездата на UFC Конър Макгрегър не само показа, че може да се бие добре, но и да рита топка. Той не можа да устои да изпробва уменията си, които обикновено използва в бойната клетка, върху футболната звезда Букайо Сака. След впечатляващата победа на Арсенал с 2-0 в Шампионската лига във вторник вечерта, неочакван гост се появи на терена на стадион Емирейтс.

Конър Макгрегър, иконата на UFC, показа своите футболни умения заедно с Деклан Райс и Букайо Сака, две от големите звезди на Арсенал. Победата, станала възможна благодарение на голове на Кай Хаверц и Сака, даде силен старт на тима на Микел Артета в новия формат на Шампионската лига.

След мача Райс и Сака излязоха на терена за непринудена игра на футбол с не кой да е, а с Макгрегър. Ирландският UFC боец, известен с експлозивния си стил на битка, изненадващо демонстрира прецизния си контрол на топката на футболния терен. Той пусна леки, но добре поставени пасове към дуото на Арсенал, докато те се смееха и споделяха спокойни моменти след напрегнатия мач.

За феновете на UFC представянето на Макгрегър на терена на Арсенал беше още едно напомняне за отсъствието му от октагона. Конър не се е бил от юли 2021 г., когато загуби от Дъстин Порие на UFC 264. Това се случи след сериозна контузия на крака, която допълнително забави завръщането му в клетката.

Въпреки че Макгрегър наскоро очакваше завръщане срещу Майкъл Чандлър, той претърпя нов неуспех, когато счупи пръст на крака си по време на тренировка. Тази контузия за пореден път забави дългоочакваното завръщане, което накара феновете да спекулират, че той няма да се бие отново до 2025 година.

Въпреки постоянното си медийно присъствие и различните му опити, включително актьорски роли в Холивуд и закупуването на дял в BKFC, Макгрегър изглежда далеч от действително завръщане в клетката засега. Въпреки че Макгрегър очевидно се наслаждаваше на момента си на терена със звездите на Арсенал, той остава верен на любимия си клуб от Висшата лига, Манчестър Юнайтед.

Суперзвездата на UFC винаги е говорил открито за подкрепата си за клуба и възхищението си от ирландските футболни легенди, които са играли там. Ето видео от гостуването на Макгрегър на Арсенал:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес