Зареждане

Раунтри е кошмар за кикбоксьори от GLORY! Дали с Перейра ще е различно ?

Раунтри е кошмар за кикбоксьори от GLORY! Дали с Перейра ще е различно ?
Публикувано на: Октомври 3, 2024 в 02:00 ч
Алекс Перейра ще влезе в октагона на 6 октомври, за да защити титлата си в полутежка категория срещу Халил Раунтри на UFC 307. Но изглежда, че той няма да се бие само с Раунтри, но трябва да се бори и срещу интересна статистика, която не е в негова полза. 

Перейра, който е известен със своите мощни удари и впечатляващ опит в кикбокса, е изправен пред статистика, която може да застраши властването му в категорията. Раунтри-младши, който носи прякора „Бойният кон“, е във върхова форма.

Той постигна голям напредък напоследък с поредица от впечатляващи победи. Стилът му на битка го е довел до пет поредни победи, изненадвайки опонентите си отново и отново с брутални нокаути. Неговият най-запомнящ се момент ?

Унищожителният ритник в коляното на Модестас Букаускас, който му донесе технически нокаут през 2021 година. Това са моменти, които ви карат да се чудите - може ли някой да спре този човек ?

Халил успешно победи трима бивши кикбоксьори на GLORY в миналото, включително легендарния Гьокхан Саки. Това прави битката с Перейра изключително вълнуваща. Ако Перейра успее да победи Раунтри, то това ще го направи първият бивш боец на GLORY, направил това.

Това не е само битка на умения, но и на статистика. Това прави двубоя още по-интересен за феновете, които идват не само заради зрелището, но и заради историята, която може да се създаде. Ще успее ли Перейра да се справи с Раунтри ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес