Зареждане

Отман Азайтар спаси Али Абделазиз от удавяне

Отман Азайтар спаси Али Абделазиз от удавяне
Публикувано на: Октомври 4, 2024 в 02:00 ч
Али Абделазиз, известният мениджър на UFC бойци, имаше тревожен момент в Хавай, след като изпадна в беда, докато плуваше. Докато се гмуркаше с група, включваща мароканеца в лека категория на UFC Отман Азайтар, стана ясно, че Абделазиз не е силен плувец. Али се озова в по-дълбока вода, отколкото очакваше, и загуби контрол, а главата му започна да потъва под водата.

За щастие на Абделазиз, Отман Азайтар веднага предприе действия. Боецът бързо доплува до брега, грабна лоза, която действаше като въже, и заплува обратно към Абделазиз, за да помогне.

"Отман е наистина страхотен човек. Той буквално спаси живота ми", каза Абделазиз пред TMZ Sports.

Без бързите действия на Азайтар нещата можеха да се развият по съвсем различен начин, казва самият Абделазиз. Той дори добавя, че смята, че без Отман вероятно би се удавил. Въпреки това опасно приключение, Абделазиз планира да лети до Солт Лейк Сити за UFC 307, където неговата клиентка Кайла Харисън се бие с Кетлен Виейра.

В допълнение към героичния му акт в Хаваите, нещата не вървят добре за Азайтар в октагона на UFC. В момента той е с рекорд 13-2 като професионален боец и идва след загуба с технически нокаут от Франсиско Прада. Преди това той беше нокаутиран от Мат Фревола.

Ето видео от случката:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес