Зареждане

'Джейк Пол няма да излезе невредим от битката с Майк Тайсън'

'Джейк Пол няма да излезе невредим от битката с Майк Тайсън'
Публикувано на: Октомври 4, 2024 в 02:00 ч
Майк Тайсън, легендарният боксов титан, ще се изправи срещу сензацията в YouTube и вече завършен боксьор Джейк Пол. Това ще се случи на 15 ноември на стадиона в Далас, Тексас. Докато феновете се подготвят за тази грандиозна битка, мненията са разделени.

Пол вече успя да вдигне шум на ринга, но мнозина не смятат, че той може да се мери със суровата сила и опит на "Железния Майк". Експертите прогнозират, че този мач ще завърши с болезнено поражение за Пол. Джейк започна като популярен ютубър, но сега се превърна в боец, който трябва да се приема на сериозно.

С няколко впечатляващи победи на името си, той показа, че е повече от интернет звезда. Все пак много хора се чудят дали е готов за боксьор от калибъра на Тайсън. Пол определено има талант, но въпросът е дали може да устои на опита и силата на стария майстор. Отличаващ се в лагера на Тайсън е старият му приятел Том Пати, който в момента води кампания за кмет на Стоктън.

Пати и Тайсън се познават от години и подкрепата на Пати е не само емоционална, но и изпълнена с доверие. Според Пати Тайсън е един от най-великите боксьори на всички времена, сравним с икони като Джак Демпси. Той обаче отбелязва, че нито една от тези легенди не се е върнала на ринга на 58 години.

„Тайсън е уникален. Той винаги е бил боец, дори сега, когато е по-възрастен. Тази битка е неговият шанс да докаже отново защо някога е бил смятан за най-страховития боксьор на планетата. Майк излиза на ринга и прави това, което прави винаги – доминира. Джейк Пол със сигурност няма да излезе невредим.“, сподели Пати.

Според Пати е въпрос на време по-младият боксьор да бъде свален. Въпреки подготовката на Пол и издигането му в света на бокса, той прогнозира, че опитът и агресията на Тайсън ще бъдат твърде много за младия американец. Вие каква прогноза давате ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес