Зареждане

Камару Усман към Конър Макгрегър: Спри уискито!

Камару Усман към Конър Макгрегър: Спри уискито!
Публикувано на: Май 22, 2024 в 20:00 ч
Бившият шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман не се сдържа в отговора си на язвителните забележки на Конър Макгрегър по негов адрес по време на неотдавнашно предаване на живо.

Макгрегър трябва да се завърне в октагона на UFC, за да се изправи срещу Майкъл Чандлър в главното събитие на UFC 303. Завръщането му идва три години след като разби крака си срещу Дъстин Поарие на UFC 264.


В навечерието на завръщането си Макгрегър организира живо предаване с въпроси и отговори в сътрудничество с DuelBits. По време на стрийма той нападна Хабиб Нурмагомедов, Усман и други водещи имена от UFC.

Макгрегър се насочи към Усман, наричайки го "бездарник" в набор от враждебни коментари. Само няколко часа след тирадата на Макгрегър срещу Усман и други топ бойци, Усман отговори.

 

Камару Усман към Конър Макгрегър: Бъди добър баща


По време на неотдавнашния епизод на подкаста Pound 4 Pound с Хенри Сехудо, Усман избухна срещу Макгрегър за последните му подмятания по негов адрес.

"Това е нещо повече от пари, в кой момент това става нещо повече от пари? В кой момент това се превръща в почтеността на спорта?" - отговори Усман на Макгрегър. "В края на краищата Конър е такъв, какъвто е. Конър е направил някои доста фантастични неща в този спорт на смесените бойни изкуства, за UFC. Но Конър, аз също! Ти беше шампион, както и аз! Така че в края на краищата... имам малък проблем с това, че казваш "О, той е бездарник!", не можеш да кажеш това, Конър. Не съм те ритал, докато си бил на земята. Той е имал сблъсъци със закона, инциденти и ситуации, но никога не сте ме чували да седя там и да ритам човека, докато е на земята...

"Тук трябва да има някакво ниво на уважение, защото в крайна сметка това е смисълът на този спорт", продължи Усман. "Уважението и дисциплината, които всички ние влагаме, за да стигнем до върха на спорта, а това изглежда е нещо, което му липсва... Аз не съм бездарник, защото ако искаш възможност да се биеш с мен, аз дадох на Конър две възможности да се бие с мен. Две възможности, докато бях шампион... но ти не го направи. Така че да ме наречеш бездарник е някак неуважително, а аз не се отнасях неуважително към теб, докато ти имаше своите проблеми. Мой човек, мисля, че е по-добре да оставиш бутилката с уиски и действително да се върнеш към разума си, да бъдеш добър баща и добър модел за подражание."

Усман и Макгрегър потенциално могат да се сблъскат, в зависимост от това как ще се развие UFC 303. Макгрегър се е насочил към потенциална титла в полусредна категория, за да се изправи срещу Леон Едуардс и други водещи състезатели.

Усман не се е бил от загубата от Хамзат Чимаев на UFC 294 през октомври. Не е сигурно кога бившият носител на титлата в полусредна категория ще се завърне, както и дали ще се завърне в средна или полусредна категория.

Макгрегър размъти водата на Усман и мач между двете звезди на UFC може да се появи на хоризонта.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес