Зареждане

Шейх Mohammed Bin Zayed посети Asian Open Cup

Шейх Mohammed Bin Zayed посети Asian Open Cup
Публикувано на: Октомври 23, 2011 в 11:36 ч


Шейх Mohammed bin Zayed Al Nahyan, коронованият принц на Абу Даби и главнокомандващ на армейските части на ОАЕ, посети първото състезание по жиу-житцу от серията Asian Open Cup 2011, за чиято организация беше отговорен Любомир Геджев, който от скоро е директор на UAEJJ.

В първият от трите състезателни дни, на тепиха излязоха децата, а във втория мъже без ги, а третия жени и мъже с ги.

Според Геджев най-трудното за организиране е било само първия ден от състезанието, което беше с общ награден фонд от 80,000 долара.

"Първият ден бяха децата, а аз не съм правил състезание за деца и беше много трудно. Хората от екипа ми са бразилци, а децата говорят арабски. Първият час беше доста трудно, но после нещата се стабилизираха. В другите два дни всичко беше като по часовник."

За отличната си работа и организация, Геджев е получил похвали за организацията, като част от нея беше излъчването на състезанието онлайн, което можеше да се наблюдава на живо на сайта на ММА България.

Шейхът посети някои от състезанията между децата (10-11 и 12-годишните), които бяха бели, жълти, оранжеви и зелени колани. Освен това той се срещна с 25 дами от училището Fatima Bint Mubarak, което е интегрирало заниманията по жиу-житцу в редовните си часове.

asian open cup 2011

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес