Зареждане

Опонентът на GSP за неговото завръщане в UFC е определен

Опонентът на GSP за неговото завръщане в UFC е определен
Публикувано на: Юни 30, 2017 в 10:00 ч
 
Gerorge St-Pierre плануваше да се завърне в UFC с битка срещу шампиона в средна категория Michael Bisping през юли. В последствие обаче St-Pierre обяви, че няма да бъде готов да влезе отново в Октагона до ноември месец и мачът пропадна.
 
Говорейки днес пред MMAjunkie, президентът на UFC Dana White разкри, че "Rush" ще се изправи срещу победителя от срещата между Tyron Woodley и Damian Maia, които ще се бият за титлата в полусредна категория на UFC 214 на 29-ти юли.
 
И така, всичко върви по план, GSP може да се спечели титлата в полусредна категория още до края на тази година, титла, която той притежаваше толкова дълго време.
 
Ето какво заяви Dana White:
 
"Georges и аз говорихме преди няколко дни, когато беше във Вегас. Той каза, че иска да се бие. Ще уредим този въпрос. Говорихме за Tyron Woodley и Damian Maia. Те двамата скоро ще се бият."
 
"Победителя ще се изправи срещу Georges St-Pierre в завръщането му и ще се опита заедно с това да върне и колана си.", завърши White.
 
Вече 36-годишен, St-Pierre има втория най-голям брой победи в историята на UFC, въпреки че не се е състезавал почти четири години. Последната му битка беше срещу Johnny Hendricks на UFC 167, битка, която "Rush" спечели след сплит десижън.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес