Зареждане

Анкалаев няма да се бие за титлата! Гласят ли Перейра - Аспинал ?

Анкалаев няма да се бие за титлата! Гласят ли Перейра - Аспинал ?
Публикувано на: Август 3, 2024 в 08:00 ч
Магомед Анкалаев няма да се бие за титлата в следващата си битка. Новината идва от Ризван Магомедов, който е негов мениджър.

Ризван разкри, че UFC имат планове за Алекс Перейра, които не включват битка с дагестанеца. Магомед е най-явният претендент за титлата в полутежка категория, но явно Алекс няма да брани златото в следващата си битка. Това накара феновете да вярват, че UFC гласят битка между бразилеца и Том Аспинал за временната титла в тежка категория.

Междувременно Анкалаев е бил принуден да приеме поредната битка, която няма да е за титлата. Магомедов не разкри кой ще бъде опонент на Анкалаев:

„Чакаме двубоя между Анкалаев и Перейра в началото на 2025 година. Именно по това време трябва да се проведе тази битка. Съгласен съм, че Анкалаев повече не трябва да се бие в нито една битка, освен тази за титлата. Но сега организацията има други планове за Алекс Перейра. Затова, за да не се застояваме, приехме още една битка.", сподели Ризван.

Ако Перейра няма да брани златото срещу Анкалаев, то това значи, че в следващата си битка ще се качи в тежка категория. Наскоро Аспинал нокаутира Къртис Блейдс за 60 секунди и защити временната титла. Том е принуден да чака битката между Джон Джоунс и Стипе Миочич, които ще се бият през ноември в Ню Йорк.

Може би Перейра и Аспинал ще са подглавна битка на Джоунс - Миочич. Дейна Уайт и Аспинал потвърдиха, че Том ще е резерва на Джоунс и Стипе. Това показва, че ако ще се бият с Перейра, то това ще се случи в Медисън Скуеър Гардън през ноември. Все още няма нищо официално, но фактът, че Анкалаев няма да се бие за титлата е показателен.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес