Зареждане

Трейси Кортес продаде носени шорти за 3,400 долара

Трейси Кортес продаде носени шорти за 3,400 долара
Публикувано на: Август 2, 2024 в 20:00 ч
В света на спортните сувенири редките и ексклузивни артикули могат да достигнат астрономични цени и общността на UFC не прави изключение.

Наскоро чифт шорти, които са носени от Трейси Кортес по време на битка с Жасмин Ясудавичус, бяха продадени за умопомрачителните $3400 на онлайн търг. Двете се биха в края на миналата година в Лас Вегас, където Кортес спечели с решение на съдиите.

Шортите, които са с автограф от самата Кортес, бяха посочени като ексклузивен артикул в платформата UFC Collectibles. Феновете и колекционерите получиха възможност да притежават част от историята на UFC, като шортите бяха основната атракция.

Търгът, който беше следен отблизо от MMA общността, видя ожесточена война за наддаване, докато ентусиастите се надпреварваха да спечелят желания артикул. В крайна сметка беше поставена оферта от $3400, което подчертава стойността, която феновете придават на подобни сувенири.

Наскоро шортите на Валентина Шевченко от UFC 275 бяха продадени за $5000, което допълнително демонстрира нарастващото търсене на автентично облекло, използвано на събития от най-добрите бойци в света.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес