Зареждане

Николас Мадуро и Илон Мъск се съгласиха на ММА битка

Николас Мадуро и Илон Мъск се съгласиха на ММА битка
Публикувано на: Август 2, 2024 в 02:00 ч
Милиардерът предприемач Илон Мъск прие предизвикателството на венецуелския президент Николас Мадуро за битка.

Мадуро, който е изправен пред обвинения в манипулиране на скорошното си преизбиране, публично предизвика Мъск, наричайки го свой „заклет враг“ и предизвиквайки главния изпълнителен директор на Tesla на мач в клетка.

Враждата между двете влиятелни фигури започна, когато Мъск осъди резултатите от изборите във Венецуела, твърдейки, че те са били помрачени от „големи изборни измами“ и описвайки Мадуро като „диктатор“. Мадуро, в отговор, нападна Мъск, заявявайки:

„Искате ли да се биете ? Хайде да го направим. Илон Мъск, готов съм. Не се страхувам от теб, Илон Мъск. Нека се бием, където искате.", каза Мадуро.

Мъск, известен със смелия си и нетрадиционен подход, бързо прие предизвикателството, заявявайки в социалните медии, че Мадуро ще се „откаже“ от битката. Този неочакван обрат на събитията предизвика лудост в интернет, като много потребители спекулират за потенциалния изход от такъв сблъсък.

Спорът между Мъск и Мадуро подчертава нарастващото напрежение между милиардера предприемач и венецуелския лидер. Мъск беше яростен критик на правителството на Мадуро, обвинявайки го в потискане на демокрацията и нарушаване на човешките права.

Мадуро от своя страна обвини Мъск в намеса във вътрешните работи на Венецуела и опит за подкопаване на авторитета му.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес