Зареждане

Koscheck: Ако GSP не вярва, че съм по-добър, ще бъде нокаутиран

Koscheck: Ако GSP не вярва, че съм по-добър, ще бъде нокаутиран
Публикувано на: Август 7, 2010 в 16:00 ч

Претендента в полусредната категория Josh Koscheck заяви, че е видял слабости в техниката на Georges St-Pierre, по време на треньорската дейност на двамата в шоуто The Ultimate Fighter 12, както и че ако GSP не вярва, че Koscheck е подобрил уменията си откакто се изправиха в двубой един срещу друг през 2007 година, канадеца ще бъде нокаутиран по време на реванша между двамата на предстоящото на 11-ти декември UFC 124.

 

 

"Видях някои слабости в GSP, като определено смятам да използвам това срещу него", това каза Koscheck пред Yahoo Sports. "Мисля, че той смята, че ще разполага с двете си ръце срещу мен. Е, аз не съм убеден в това... може и да не разполага. Може би, той не вярва, че аз съм по-добър боец отколкото бях [през 2007], като ако не вярва, това ще е негова грешка. Ако той се чувства по този начин, знам, че ще се събуди след като е бил нокаутиран и ще си каже, ‘Ау [възклицание], трябваше да приема Koscheck сериозно.’"

 

"Аз съм убеден и уверен в себе си и вярвам, че ще победя, като и Georges знае това", казва Koscheck. "Как хората ще приемат това, честно казано, не ми пука. Смятам, че това е добър сезон и хората ще му се насладят, но за мен, всичко е в името на победата. Ако феновете ме харесват, страхотно, но това определено не е целта ми тук. Моята цел е да взема шампионският пояс, като това е за което става въпрос."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес