Зареждане

Antonio Rogerio Nogueira подписа с UFC

Antonio Rogerio Nogueira подписа с UFC
Публикувано на: Септември 17, 2009 в 11:00 ч

Забележителният боец, Antonio Rogerio Nogueira, брат-близнак на Antonio Rodrigo Nogueira, официално подписа договор с UFC.

 

Пиара на UFC Mike Goldberg и вицепрезидента на организацията по връзките с бойците, Joe Silva потвърдиха сделката във вторник по време на UFC Fight Club Q&A session в Cox Convention Center в Oklahoma City.

 

Nogueira, боец от полу-тежката категория, се очаква да се изправи в двубой срещу Luiz "Banha" Cane в UFC 106 през ноември.

 

 

Въпреки това, преди седмица, когато двубоя беше договорен, не бе ясно дали в действителност Nogueira е подписал договор или всичко е било само временна договорка в очакване на официалната такава с UFC.

 

Все пак, договора вече е факт и условията по него бяха официално оповестени.

 

Боеца в тежката категория на UFC, Antonio Rodrigo Nogueira, спомена за пръв път възможността, брат му да подпише договор с организацията, още миналия месец, по време на пресконференцията за UFC 102: Couture vs Nogueira.

 

Nogueira, бивш боец от PRIDE и Affliction, влиза в UFC с пет спечелени двубоя, включително и категоричната победа с  TKO над Vladimir Matyushenko през януари в несъществуващата вече ММА промоция Affliction. Той е смятан за един от топ 15, 93 кг. бойци.

ММА България - UFC новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес