Зареждане

Netflix искат боксов мач между Джейк и Логан Пол

Netflix искат боксов мач между Джейк и Логан Пол
Публикувано на: Юни 23, 2024 в 15:00 ч
В изненадващ обрат на събитията, YouTube звездата Джейк Пол разкри, че стрийминг гигантът Netflix се интересува от организиране на дългоочакван боксов мач между него и брат му Логан Пол. Това разкритие предизвика вълнение сред феновете, които отдавна очакваха битката между братята. 

По време на неотдавнашното си появяване в The MMA Hour, Джейк Пол изрази своята откритост към идеята, заявявайки:

„Мисля, че може да бъде интересно. Мисля, че Логан е съгласен, аз също съм съгласен. Мисля, че може да е забавно. Netflix харесва идеята, така че ще видим какво ще се случи през следващите 12 месеца.", каза Пол.

Потенциалната битка между двамата братя е тема на дискусия от години, като и Джейк, и Логън обсъждат възможността многократно. Въпреки това, братята също така признаха, че семейството им може да не е развълнувано от идеята да се изправят един срещу друг на ринга.

Netflix трябваше да излъчи битка на Джейк Пол с легендарния боксьор Майк Тайсън, което допълнително затвърди интереса им към разрастващия се спорт. За съжаление битката, планирана за юли, беше преместена за ноември, защото Тайсън има проблеми с язва.

Докато битката между Джейк и Логан Пол отдавна е обект на спекулации, последните събития с участието на Netflix събудиха надежди, че сблъсъкът най-накрая може да се осъществи. В момента Пол се готви за боксов мач с Майк Пери през юли в Тексас.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес