Зареждане

Хълк Хоугън: Майк Тайсън - Джейк Пол е мачът на века, братя!

Хълк Хоугън: Майк Тайсън - Джейк Пол е мачът на века, братя!
Публикувано на: Юни 25, 2024 в 16:00 ч
Легендата на WWE Хълк Хоугън разкри, че сериозно се съмнява в автентичността на боксовия мач между YouTube звездата Джейк Пол и боксовата легенда Майк Тайсън. В интервю за TMZ, Хоугън  каза, че е неговото мнение е, че битката, както и повечето мачове в WWE, е била уговорена предварително.

Хоугън призна, че лично е разпитвал Джейк Пол за естеството на битката. "Проблемното дете" разкрило, че битката не уговорена и смята да нокаутира Тайсън. Хълк се развълнувал след този отговор и сега вярва, че този мач има потенциал да бъде битката на века:

„Познавам добре и двамата мъже. Обичам Майк, но наскоро видях Джейк Пол в Маями по време на състезанието от Формула 1. Дръпнах Джейк настрана и попитах: „Хей, човече, каква е историята с тази битка ? Това фалшиво ли е, като в кеча, или наистина се биете ? Пол отговори: „Ще го нокаутирам!“ 

Радвам се, че събитието беше отложено. Искам да видя и двамата в топ форма. Имам чувството, че това ще бъде боксовият мач на века, братя. Това ще бъде страхотно! Може ли Майк да загуби от Пол ? Ако беше някой друг, бих казал „да“. Но Тайсън има този глад за победа в очите си! 

Когато се фокусира, той унищожава всички. Виждам този опасен поглед в очите му отново. Това е като да видиш опасно куче, което може да те ухапе всеки момент. Тайсън има този поглед. Спомням си този поглед отпреди 25 години, ужасяващ е. 

Надявам се Джейк Пол да е готов и да може да се защити срещу Железния Майк. Хората забравят прякора му: „Железния“ Майк Тайсън. Когато Майк иска да тренира, той е бърз, пъргав и се движи точно както преди 20 години.", каза Хоугън.

Ще успее ли Тайсън да бие Пол през ноември ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес