Зареждане

Саудитска Арабия налива пари в UFC за най-зрелищното събитие в историята

Саудитска Арабия налива пари в UFC за най-зрелищното събитие в историята
Публикувано на: Юни 27, 2024 в 07:25 ч
Noche UFC беше голям хит миналата година, но продължението ще бъде още по-внушително.

Главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт до момента е инвестирал 16 милиона долара - и продължава да налива - за мексиканските бойци, фенове и боен дух. Известно още като UFC 306, второто годишно събитие Noche UFC ще се проведе в мултимедийната зала "Сферата" в Лас Вегас и ще се състои в Деня на независимостта на Мексико, като в него ще участват някои от най-големите мексикански таланти на промоцията.

Към мегапродукцията за това събитие се включват и арабските пари - Турки Алалших и представлявания от него фонд на Саудитска Арабия, който инвестира в спорта, изглежда се е включил със сериозна инвестиция, тъй като състезанието вече се казва Riyadh Season Noche UFC.

Говори се, че главното събитие ще бъде Шон О'Мали срещу Мераб Двалишвили, който донякъде представлява Мексико. Събитието за pay-per-view (PPV) ще бъде еднократна демонстрация в скъпата и уникално форматирана сфера, така че трябва да се очаква картата да надхвърли средния калибър на PPV.


В клипа по-горе логото на UFC за първи път украсява външната страна на залата Sphere. Художественото оформление, обграждащо логото на UFC, доста напомня на пояса с временната титла на Яир Родригес, който получи специална мексиканска изработка. Предстои да видим как UFC ще използва уникалната графика на Sphere, за да допълни бойните състезания на живо или PPV излъчването, но феновете могат да очакват обявяването на битки с големи имена скоро.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес