Зареждане

Джони Уокър след загубата: Не бях в добро настроение

Джони Уокър след загубата: Не бях в добро настроение
Публикувано на: Юни 28, 2024 в 02:00 ч
Джони Уокър говори за бруталното си поражение с нокаут миналия уикенд.

Бразилският боец обяви, че ще анализира грешките си и ще се върне по-силен. Джони загуби с брутален нокаут в първия рунд от Волкан Йоздемир. Двамата се биха на галавечерта на UFC в Рияд, Саудитска Арабия. Това беше втора поредна загуба с нокаут и шеста в цялата кариера на Уокър.

Джони призна, че въпреки че е имал адекватна физическа подготовка за тази битка, е допуснал грешка някъде в психическата си подготовка:

"Всичко е наред. Имам лека драскотина по устните. Прибрах се у дома. Не беше добра нощ за мен. Не знам какво се обърка. Ще трябва да го преодолея, да гледам битката отново и да си направя изводи. Предполагам, че в главата си просто не бях в правилното настроение за тази битка. Чувствах се страхотно, имах страхотен тренировъчен лагер.

Чувствах се силен. Всичко вървеше добре. Намаляването на теглото е предизвикателство, но винаги е така. Просто не намерих себе си в тази битка. Но най-важният човек е с мен тук, моето малко бебе. 

Върнах се при него благополучно. Ще се погрижа за него и ще се върна по-силен. Ще прекарам известно време със семейството си, с жена ми, с детето ми. Ще се върна по-силен.", сподели Уокър.

Срещите с участието на Уокър винаги са интересни. Да се надяваме, че ще успее да се върне към победите.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес